2777
2789
عنوان

عجیب ترین چیزی که خوندم...

| مشاهده متن کامل بحث + 5073 بازدید | 60 پست
نه عالیه👍 فقط سرکش‌شو بزار🤣🤣🤣 همون علامت فتحه منظورمه😂✋

عادت میکنید عیب نداره  

سلام عزیزم مرسی که گوش کردی...     چشم حتما چه خوب که گفتی، درسته این بیماری خیلی نادره و ...

سرتون سلامت بله خیلی سعی میکنم ک بتونم سرپابمونم بله خیلی نادره وداروهای کمیاب داره اماازتون خیلی ممنونم ک توجه کردین به حرف های یه مادرزخم خورده .هر لحظه منتظرم تا صحبت های شیرین بشنوم ازتون 🫂💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالله همه از دم منحرف      

من ک والا از همون اول ک دیدم نی نی کَست خوندمش ، اینا دیگه نمیدونم چی خوندن خدا میدونه . فک نمیکردم دیگ اینم منحرفانه بخونن ی سری 😂😂😂😂 اوضا خیطه 

من ک والا از همون اول ک دیدم نی نی کَست خوندمش ، اینا دیگه نمیدونم چی خوندن خدا میدونه . فک نمیکردم ...

همون   مغزارو میخوایم بشوریم

عجله داشت میخاست بره بعد انژوکت در اورد انداخت اونور دیدم ی چیزیو داره میچرخونه وصل کنه به سرم بعد یکی دیگه سوزن باز کرد میترسم دستش الودع شده باشه به شوهرم گفتم گفت من دیدم انژکوکت دراوردیکی دیگه باز کرد الان چندروزه استرس دارم خابم نمیبره

سلام. من ی قستمشو گوش دادم ولی مثل اینکه کلا به درد آقایون نمی خورد و نباید گوش می دادم   &nbs ...

سلام ..حتما ممنون از پیشنهاد خوبی که مطرح کردید،امیدوارم پست من خوانده بشه،و اقایان و دغدغه هاشون در نی نی کست،مورد توجه قرار بگیرد.

خیلی عالیه این بخش رو اضافه کردید اطلاعات خیلی مفیدی رو داده اما اگه امکان داره در مورد تفاوت های بیم زن و مرد بیشتر بگید من بتازگی ازدواج کردم و چون اطلاعاتی درمورد مردها خلق و خو و رفتارشون ندارم خیلی مواقع گیج میشم در بخش زرد هم از عواملی ک باعث سردی رابطه ی حسی بین زن و مرد میشه باید ها و نباید ها بیشتر توضیح بدید اینکه چ زوری عزت نفس و اعتماد بنفس مون رو هم بیشتر بگید یا اینکه در برخورد با افرادی ک توزندگی مون دخالت میکنند و سعی میکنند بین زن و شوهر اختلاف بندازن بیشتر توضیح بدید ممنون 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

خیلی عالیه این بخش رو اضافه کردید اطلاعات خیلی مفیدی رو داده اما اگه امکان داره در مورد تفاوت های بی ...

چشم عزیزم حتما سعی میکنیم تو هر قسمت این موضوعات رو به کار بگیریم. بخش این شنبه نی نی کست 6 رو گوش کن حتما اگر نشنیدی، درمورد افزایش عزت نفس و اعتماد به نفسه

چشم عزیزم حتما سعی میکنیم تو هر قسمت این موضوعات رو به کار بگیریم. بخش این شنبه نی نی کست 6 رو گوش ک ...

ممنونم ازتون بله شنیدم اما در مورد اینکه با چ روشهایی میتونیم افزایشش بدیم صحبت نکردید اگه امکانش هست بیشتر توضیح بدید ممنون تون میشم

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

سلام عزیزم میتونم ایده بدم برا پادکست جدید؟  

(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡