2777
2789
عنوان

عجیب ترین چیزی که خوندم...

| مشاهده متن کامل بحث + 5073 بازدید | 60 پست

سلام یه سوال داشتم اگه میشه راهنماییم کنید رفته بودم سرم بزنم انژوکت زد پرستاره گفت دست تکون دادی در اومد انداخت اونور بعد دقت نکردم دیدم دستش کرد تو سطل اشغال سرم یه چیزیو برداشت چر خوند به شلنگ سرمم میترسم دستش الوده باشه مریض شده باشم چجوری میتونم بفهمم الوده شدم بنظرتون درمانگاه همچین کاریو میکنه سوزن الوده بزنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ااااااااااا نی نی کست 😁 دیروز داشتم  میخوندم  گفتم چه اسم سمی  واسه همین ذه ...

سم نیست      

پس که اینطور! یه تاپیک هایی رو مستقل از تعداد بازدیدها میشه برد تو پربازدید ... پس نکنه یه سری تاپی ...

عه این چه حرفیه ناراحت میشم

ععع مرسی. پس حتما گوشش میدم. میتونین راجع به مساله حضور اقایون در سایت و بررسی چرایی و ابعاد مختلفش ...

چشم چشم اونجا هم منتشر میکنیم...

ببین ما یه بخش داریم به اسم چراغ زرد تو این بخش درباره فضای مجازی و این آدابی که میگی حرف میزنیم حتما؛ بیشتر منظورم این بود که بین مسائل و بیماری ها و دغدغه هایی که آقایون دارن تو بخش مجله علمی پادکست مثلا چه موضوعاتی بگیم؟

همچنین اینجا ظاهرا چند نفر با هم اشنا شدند و ازدواج کردند! فکر کنم اگه بشه کار کرد، قشنگ بشه

این خیلی جالبه اگر تایپیکی ازش دیدین اینجا بذارید لینکشو مرسی

سلام من گوش کردم اماخیلی دوست دارم راجب بیماری هایی ک گوشزدکردین بیماری توبروس اسکلروزیس هم برای همه ...

سلام عزیزم مرسی که گوش کردی...  

چشم حتما چه خوب که گفتی، درسته این بیماری خیلی نادره و درمان قطعی فعلا نداره اما اصلا نباید ناامید باشید اتفاقا جدیدا خیلی از روش هارو دارن تست میکنن تا شاید برای درمان جوابگو باشن و این یعنی باید امید داشته باشین از طرفی شما برای بهبود سبک زندگی تلاش کنید و نذارید دیگران ناامیدتون کنن  

سلام یه سوال داشتم اگه میشه راهنماییم کنید رفته بودم سرم بزنم انژوکت زد پرستاره گفت دست تکون دادی در ...

سلام عزیزم آخه این چه کاری بوده که اون پرستار انجام داده  من اگه جای شما بودم اجازه نمیدادم با اون دست به سرم دست بزنه دفعه بعد از این چیزا دیدی اصلا سکوت نکن  

بعدم خیلی وسواس فکری نداشته باش بهش فکر نکن اگر خیلی میترسی و مطمئنی یه آلودگی ای چیزی هست  یه دکتر برو

یاد اونایی افتادم ک برای اولین بار واژه کسینوس خورد ب گوششون 😂

ماشالله همه از دم منحرف     

اسمشم میتونیم عوض کنیم بزاریم نی‌نی پادکَست😁😁😂

آقا خوبه دیگه چرا اسمشو کسی دوست نداره