2777
2789
عنوان

معلم پسرم.

505 بازدید | 19 پست

سلام دوستان. 

من یه جفت دوقلو پسر دارم که امسال سال اول دبستان میرن. معلمشون فوق العاده خلاق ، فوق العاده تدریسش باکیفیته.  از نظر زیبایی و مرتبی هم چیزی کم نداره. کليپ هایی که در مورد درسها درست میکنه، عالی هستن. شعر و متن و عکسهای کلیپها از خودشه. و خودش هم تو کلیپها که برای تدریسش میسازه ، بازی میکنه و شعر میخونه.  جدای از اون تمام تدریسش هم بازی محوره. از جون و دل درس میده و ایده های خیلی تازه ای داره. پوشش هم هر روز مانتو و مقنعه رنگی یا طبق تدریسش ست میکنه. پبجش توی ایتا و اینستا فالور زیاد داره. 

کلاسش هم ۳۸ نفره و مدرسه دولتی هست.  اکثرا خواستن که توی کلاس ایشون باشند. جلسه اول برای تمام والدین ۳۸ دانش آموز نحوه تدریس رو توضیح داد. نوع پوشش هم که مشخص بود و این رو هم تاکید کرد من با دانش آموزم رابطه عاطفی برقرار میکنم. حتی اگه لازم باشه بغلش میکنم و میبوسم و نوازشش میکنم. من به غیراز این از من بخواید نمیتونم و در این مورد منو مرتدد بدونید. رابطه عاطفی برای من خیلی مهمه‌. اگه کسی مخالفه میتونه کلاس بچه اش رو تغییر بده. 

امروز بعد از دو سه هفته معلم رو دیدم بنده خدا باهام دردودل کرد گفت مثل اینکه یه نامه از طرف یکی از مادرهای کلاس، مهر و موم دستش رسیده که بهش اخطار دادند نحوه تدریس و پوشش رو تغییر بده و التیماتوم دادند گه اگه این کار رو نکنه، عواقب بدی در انتظارشه. 

اون مادر مشخص نیست کی بوده. بنده خدا خیلی حالش بد بود، من یکم دلداریش دادم و گفتم که طرف خیلی کم لطفه  و از این حرفها .. گفتم هر کمکی باشه براش انجام میدم و کنارش هستم. 

من الان موندم چکاری برای این موضوع میتونم انجام بدم، طرف هم نمیشناسم. ولی تو گروه مادرها و مدرسه کم و بیش فعالم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واضحتر بگو

واضحتر هم خوشگله هم یکم آرایش داره. لباس‌های رنگ شاد میپوشه. کلیپهایی که میسازه شعرش از خودشه و اجرا از خودشه. کلاس شاد و بازی محوره‌ . کودک درونش فعاله. معلم خلاق کشوری هست. شاعر و مولف کتاب های کمک درسی هم هست. در کل اینه. 

عزیزم شاید ایشون از اول هی اینطوری گفته بقیه حساس شدند 

هی گفته رابطه عاطفی برقرار میکنم و... 

مگه چطوری با نزدیک چهل تا دانش آموز میتوونه رابطه عاطفی نزدیک برقرار کنه 

شاید از این تاکیدات بقیه رو هم حساس کرده الکی 

خدایا چنان کن سرانجام کارتوخشنودباشی ومارستگار

خاک ت وسر یه عده

من تو محل کارم خیلی زحمت کشیدم

سعی کردم با ارباب رجوع رفتارم خوب و مهربون  باشه (اکثرا بچهه ا هستنئد)

چندین بار والدینشون بهم گفتن اخلاق نداری

مدیریت نداری بلد نیستی 

منم الان مثل چی پاچه میگیرم

لیاقات یه عده همینه 

شما بهش بگین جدی نگیره و بکارش ادامه بده ما تو دنیایی زندگی میکنیم که همه زیراب همو میزنن من امروز فهمیدم بعد شش سال کسی که زیرابمو میزد زن داداش مثلا مهربونم بود همه میتونن تو اوصع مناسب خوب و شاد باشن ولی باید یاد بگیرید تو شراایط بد خودتونو نبازید و شادیتونو حفظ کنید و کارتونو انجام بدید