2777
2789
عنوان

چرا بعضی ها انقدر شانس دارن

466 بازدید | 44 پست

یه دختری رو می شناسم تو روستا زندگی می کرد تا پایه ششم درس خونده بعد با یک دکتر دارو ساز ازدواج می کنه💟🦋🌹🌝🌚💛چقدر خوب خانواده پسره هم پولدااار میلیاردی طلا روی گردن زناشون میندازن

خوشبحالش

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا ثابت شده آدمها نون دل شون میخورن

نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️                   «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی می‌کند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما!          اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید!  آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپان‌ها به گوش می‌رسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین می‌شود و پرده هستی از آن رنگ می‌گیرد.  « قسمتی از کتاب مورد علاقه من

شانس رو آدم ها می سازن خیلی چیزا اصلا به شانس ربط نداره و طرف یه کاری کرده که هزیزه احتمالا اخلاقش خیلی خوبه یا ... هر چیز دبگه .. با خونوادش خوبه . آدم خوبیه ، دعای خیر بالا سرشه .. 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

خدا شانس بده من نمیدونم چه فرقی دارم بااینا دقیقا اینا چکارکردن برای خدا؟منم شدم چهل برام خاستگار به ضرب دعا و قران میفرسته هیکلش بومیده ازبیپولی میخاد گریه کنه مواظب هزارتومنشه

این شانس نیستا .اختلاف طبقاتی ،شخصیتی وتحصیلی  خیلی بده 

الان شایدخوش خوشانش باشه ولی بعدامیفهمه

به هرحال انشاءالله خوشبخت بشه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

حالا منم ی نفر میشناسم تکنسین داروخونه بود تا دیپلم خونده بود با پسر داروساز اونجا ازدواج کرد پسره دکتر پدرشوهرش دانشمند هسته ای مادرشوهرش هندیه و داروساز الآنم آفریقا رفتن ماه عسل