2777
2789
عنوان

چرا بعضی ها انقدر شانس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظاهر قضیه رو نبین اون دختر بعدا چقدر سرکوفت میشنوه و تحقیر میشه تو زندگی تقی به توقی بخوره پسره میگه ...

والا مادرشوهر کاری به عروسش نداشت پسره هم آروم با اخلاق بود

ینی چیاسمش؟میشه توضیح بدی

مبحث ارتعاشِ اسم ( ارتعاش و فرکانسِ اسم ) 

البتهداسامی به تنهایی ارتعاشی نداره و با نام مادر و نام خانوادگی محاسبه میشه (( اینا به حروف ابجد کبیر تبدیل میشن یعنی مبنای محاسبه از طریق ابجد کبیر هست )) 

♦️روش اول : اسم مستعار شخص و اسم مستعار مادرش را به ابجد کبیر در می آوریم با هم جمع میکنیم حاصلجمع را ÷ بر عدد ۱۲ میکنیم . باقیمانده یکی از ۱۲ تاس

♦️روش دوم : اسم مستعار شخص و نام خانوادگی ( نام خانوادگی : هر طور که نوشته میشود " البته آ حذفه " ) را به ابجد کبیر در می آوریم با هم جمع میکنیم حاصلجمع را ÷ بر عدد ۱۲ میکنیم . باقیمانده یکی از ۱۲ تاس 

♦️♦️♦️هر شخص بسته به نامی که صدا زده میشود ( روش اول و دوم ) آن اسم در محیط زندگی شخص اثر میگذازد و ارتعاشِ غالبِ شخص را جهت میدهد و اسمش در ۴ دسته و مدارِ اصلیِ : اشرافی ؛؛؛ یا عرفانی ؛؛؛ یا کم درآمد ؛؛؛ یا حادثه ساز ( یا همون حادثه آفرین ) : قرار میگیرد و هر دسته و مدار به ۳ طبقه ی : عالی ؛؛؛ معمولی ؛؛؛ متضرر : تقسیم میشود 

۴ × ۳ = ۱۲ 

♦️ دسته و مدار اشرافی 

دسته ی اشرافی ، طبقه ی عالی 

دسته ی اشرافی ، طبقه ی معمولی 

دسته ی  اشرافی ، طبقه ی متضرر 

♦️ دسته و مدار عرفانی 

دسته ی عرفانی ، طبقه ی عالی

دسته ی عرفانی ، طبقه ی معمولی 

دسته ی عرفانی ، طبقه ی متضرر

♦️ دسته و مدار کم درآمد 

دسته ی کم درآمد ، طبقه ی عالی 

دسته ی کم درآمد ، طبقه ی معمولی 

دسته ی کم درآمد ، طبقه ی متضرر

♦️ دسته ی حادثه ساز ( حادثه آفرین ) 

دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی عالی

دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی معمولی 

دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی متضرر

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

💚💚💚 این ترتیب ؛ به ترتیبِ الویت و برتری ( هر چقدر پایین میره بدتر میشه ) هست : 

۱ : اشرافی عالی

۲ : اشرافی معمولی 

۳ : عرفانی عالی 

۴ : کم درآمد عالی 

۵ : عرفانی معمولی 

۶ : کم درآمد معمولی 

۷ : اشرافی متضرر

۸ : عرفانی متضرر 

۹ : کم درآمد متضرر

۱۰ : حادثه ساز عالی 

۱۱ : حادثه ساز معمولی 

۱۲ : حادثه ساز متضرر 

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

اسم مستعار یعنی هر طور که صدا میزنند [ ینی هر طور که صدا میدهد ] شکل نوشتاری اسم مهم نیست

میشه برا منم بگید واقعا بلد نیستمو اینکه دوتا اسم دارم

اسم مستعار شخص و اسم مستعار مادرش 

اسم مستعار شخص و نام خانوادگی ( نام خانوادگی هر طور که صدا میزنن " البته آ حذفه " ) 

مستعار یعنی هر طور که صدا میزنن حتی اگه اسمی پیشوند یا پسوند داره و صدا میزنن