2777
2789
عنوان

ای کاش بچه پذیرش نمیشد و الان زنده بود😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4128 بازدید | 140 پست
بچتون سی‌پی شد؟

بله .درحالیکه روزی که شبش زایمان کردم با پای خودم رفتم تو مطب با یه نوار قلب همه چی حل میشد بعدا فهمیدم و کلی حسرت خوردم .زایمان سوم با دهانه رحم دوگرید و احساس فشار خاک تو سر همچین متخصصی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پرستارا بدم میاد خیلی جاها گیرم افتادن ضربه زدن چند وقت پیش رگم پاره کردن

عریزم موقعی که به خاطر کرونا خانواده ها عزیزانشون میزاشتن و فرار میکردن

فقط کادر درمان بودن خدمت میکردن 

اون موقع بدت نیومد؟؟

جهالت یعنی اینکه به خاطر تجربه های شخصی خودمون بیایم بگیم همه پرستارها بد هستن

واقعا نمک نشناسی هم حدی دارد

قضیه این بچه خیلی فراتر از این حرفا و هنوز کاملا مشخص نشده 

به قول اون کاربر شما از اونور بوم افتادی اگه بیمارستان و دوا دکتر نبود بچه های الانم مثل بچه های زمان قدیم از آبله و سرخجه و تشنج و طاعون و هزااااار درد دیگه نابود میشدن

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️
عریزم موقعی که به خاطر کرونا خانواده ها عزیزانشون میزاشتن و فرار میکردن فقط کادر درمان بودن خدمت می ...

واقعا ادم تو حرف بعضیا میمونه چی بگه بهشون

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   

خواهرم پارسال دیسک کمر عمل کرد(یکبار ۳۰سال پیش عمل کرده بود همونجا دوباره دچار مشکل شد هیچ پزشکی قبولش نکرد و همه گفتن برو پیش دکتری که ۳۰سال پیش عملت کرده ، رفت اونو پیدا کرد دکتره پیر خرفت نگفت عمل نکن  نگفت نمیتونم درصورتی که خیلی پیر شده بوده و بخاطر پول و تو بیمارستان خصوصی خواهرم رو عمل کرد،) متاسفانه نخاعش رو سوراخ کرده و آب نخاع از کمرش خارج میشه ،خدا میدونه یکساله چه بدبختی هایی کشیده پاهاش خودبخود کج میشه و میگیره گردنش میگیره هزارجور مرض گرفته،

میری چشم پزشکی دکتر درصورتی که خودش عینکیه تشویق میکنه برای جراحی برداشتن عینک 

خود پزشک ها راضی نیستن تیغ جراحی به بدنشون بخوره ولی برای ملت بدبخت فقط نسخه عمل مینویسن

عریزم موقعی که به خاطر کرونا خانواده ها عزیزانشون میزاشتن و فرار میکردن فقط کادر درمان بودن خدمت می ...

کاملا حرفتون درسته  دوران کرونا زندگی دوباره وخودم وخانواده ام رو به دکترا مدیونم 

امیدوارم هیچوقت به بیماری سختی دچار نشی نمیدونم اون زمان چه خواهی کرد

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

عاملذبیشتر بیماری ها و ناهنجاری های الان، همین مکمل ها هستند، که بدن رو وادار میکنند چیزی که لازم ند ...

ایشالا که تهش نگی از شاگردای تبریزیانی😐😐😐

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

ضربه سر مشکلات مغزی مشکل خون مسمومیت های شدید و کشنده هم ممکنه باعث استفراغ و تهوع مزمن بشه  ...

کاش میبردنش ی درمانگاه خصوصی حتما دولتی بردن

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

وقتی دیدن اعتصابه چرا بلافاصله به بیمارستان دیگه نبردن؟

چرا دوساعت بچه رو معطل نگه داشتن؟ 

خدا لعنت کنه اون پزشک وپرستاری رو که دیدن حال بچه خوب نیست ولی اقدام نکردن 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

وای از بیمارستان های اموزشی و کشتن آدما تو این بیمارستان ها

غیر آموزشی اش هم همینه، بلکه بدتر، بخاطر یه شب نگه داشتن بچه که چند میلیون به جیب بزنن، بچه را زجر میدن، بخاطر جراحی کردن، عیب میذارن رو آدم، تا الکی چاقو بکشن و پول درو کنن. اونا بدترن