2777
2789
عنوان

ای کاش بچه پذیرش نمیشد و الان زنده بود😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4128 بازدید | 140 پست
دکتر حیوان زنان با نفهمیش باعث شد بچه ۳۹ هفته من ناقص بشه و دکتر حیوونتر کودکان ۶ ساعت دیر اومد بالا ...

خواهر باز دمت گرم که فهمیدی! بعضی ها هر بلایی هم سر خودشون و عزیزانشون میاد، بازم از پرستش اینها دست بر نمیدارن، و بگی بالای چشم دکترها ابرو هست، میخورنت!

کی بشه ببینیم این آمون پرستی مدرن هم تمام بشه و مردم خود خدای شافی را بپرستند

ضربه سر مشکلات مغزی مشکل خون مسمومیت های شدید و کشنده هم ممکنه باعث استفراغ و تهوع مزمن بشه  ...

دقیقا👌👌

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر اینقدر بهم شعور داد که بفهمم بیمارستان جای بچه ها نیست! یه بار بچه ده روزه ام رو تو ه ...

اگه این بیمارستان ومتخصص های خوبش نبودن الا دورازجونش خواهرزادمم نبود یکسالگی نخود پریده بود داخل نای ،عملش کردن خداروشکر نجات پیداکرد ،این ویروس جدیدهم با اسهال واستفراغ هست قطعا بچه مشکلات دیگه هم داسته که والدینش بردنش ،وگرنه کسی فقط بخاطر یه استفراغ بچه اش دکتر نمیبره،هرچند بااین شرایط فعلی تاچند سال آینده دیگه دکتر وپرستاری نمیمونه

بیمارستان مفیدبرای بچه ها اصلاااااااا جای خوبی نیست

اشتباه محض

شماافتضاح ترین حالم بچه ت داشته باشه نبایدببری اون بیمارستان

نمیگم کادر درمانش خوب وعالی دارن دکترایی که شش ماه یه بارم نمیتوونی ازشون وقت بگیری

ولی انقدررررر انترن وپرستار نوآموز داره که نگو سرهمه چی کنارتن ور دست استاداشونن مینویسن ومیپرسن ودخالت میکنن

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
خدا رو شکر اینقدر بهم شعور داد که بفهمم بیمارستان جای بچه ها نیست! یه بار بچه ده روزه ام رو تو ه ...

هر اقدام تشخیصی و درمانی هم درد داره هم استرس مخصوصا برای بچه ها!ادم وقتی جون عزیزش واسش مهم باشه هر سختی رو به جون میخره نه اینکه بگه وای بچه اذیت میشه پس ولش کنم به امان خدا انشالله خودش خوب میشه!

درنهایت بچه شماست تصمیمش هم با خودتونه ولی حق ندارین کم کاری خودتون رو با مقصر نشون دادن دیگران توجیه کنین!

هم درکادر درمان آدمهای بیسواد هست وهم باسواد.درمورد همه دکترا جمع نبندید.اگه همین درمانها ودکترا نبودن شاید خیلی ها می مردند.قصور پزشکی هست قبول دارم.ولی خشک وتر باهم نسوزونید

خواهر باز دمت گرم که فهمیدی! بعضی ها هر بلایی هم سر خودشون و عزیزانشون میاد، بازم از پرستش اینها دست ...

کاری با حرفات ندارم اما فرمانده نیروی انتظامی تهران رسمی اعلام کرد بخاطر اعتصاب پذیرش نکردن!

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

چرا اینجوری حرف میزنی؟؟؟هزاران بار همین بچه ها توسط همین پزشکا درمان شدن،از رنج بدترین بیماری ها خلاص شدن!قبول دارم سهل انگاری خیلییی زیاده ولی نمیشه خوبیاشونو نادیده گرف!خدا جای حق نشسته ان شالله هر کسی تاوان کارشو پس میده

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   
لطفاامضام🙏🥲

حرزجامع رضوی بگیر بذار همراهش باشه... 

نذرامام رضاکن انفاق کن به هرکسی که نداره هرچی که میتوونی... توکل به خدا🙏توسل به امام رضا🌹

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

اخه همه دکترا هم بیسواد نیستن که هميشه هم نمیشه نسبت به درد بچه بی تفاوت بود. من خودم بچم دنیااومد اصلا بیدارنمیشد کل قم رو گشتیم همشون میگفتن عادیه نصف شبی اخرش بردیم اورژانس یه بیمارستان دکتر اونجا گفت بیخود میگن عادیه یعنی چی این بچه هیچ تکونی نمیخوره اخرش انقد اینور اونور کرد تابچه چشماشو باز کرد هروقت یادم میفته دعاش میکنم

هربار رفتم مفيد يه بچه توش فوت كرده بود الان يه ساله نرفتم ديگه ميبرم بيمارستان كودكان تهران خصوصي

مفيد قبلا همه استاد بودن الان شده پر دانشجو

يك تو مرا رنجاندي يك جهان شادم نكرد…