2777
2789
عنوان

ای کاش بچه پذیرش نمیشد و الان زنده بود😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4128 بازدید | 140 پست
عاملذبیشتر بیماری ها و ناهنجاری های الان، همین مکمل ها هستند، که بدن رو وادار میکنند چیزی که لازم ند ...

عزیزم حالا منی ک باردارم کم خونی شدید مینور دارم و تیروئید خیلی بالا میشه بگم‌من قرص اهن نخورم و تیروئیدم و کنترل نکنم بدنم خودش باهاش میسازه خب نمیشه.اگر من دکتر نمیرفتم و تشخیص نمیدادن ک ۳ماه دیگ یه بچه ناقص بغلم بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دیدن اعتصابه چرا بلافاصله به بیمارستان دیگه نبردن؟ چرا دوساعت بچه رو معطل نگه داشتن؟  خد ...

حسم اینه که باید اشد مجازات رو بگیرن

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

بله .درحالیکه روزی که شبش زایمان کردم با پای خودم رفتم تو مطب با یه نوار قلب همه چی حل میشد بعدا فهم ...

بچه آتون دختر یا پسر

لطفا برای حل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین و لایک کنین .خیلی ازتون ممنونم 🫂🌷🌻🌺
خواهر باز دمت گرم که فهمیدی! بعضی ها هر بلایی هم سر خودشون و عزیزانشون میاد، بازم از پرستش اینها دست ...

دکتری که سواد نداشته باشه بلد نباشه درمان کنه خر کیه؟اصلا برام پشیزی ارزش ندارن همچین حیونایی.دکتر باید جونشو بذاره واسه کارش ولی اینا درجیباشونو باز میزارن گدا های کثیف.البته دکترای کاربلدو انسانی هم هستن که تو شهر ما وجود نداره متاسفانه

دوستان چشمای من مستعد گل مژست ،تند تند میزنه دوتا گل مژه زده بودم که جاش سفت شده و مونده دکتر میگه باید عمل کنی من دوست ندارم عمل کنم نمیدونم چکار کنم،راه حلی براش هست؟ به دکتر میگم عمل کنم دیگه نمیزنه؟ میگه بازم ممکنه بزنه خب من مدام نمیشه که برم گل مژه عمل کنم🤕

حرفتونو قبول ندارم .. دلیل نمیشع  یعنی میگین اصلا نباید ب پزشک مراجعه کرد بعضی وقتا بچه مشک ...

پزشمی که به ما به عنوان پول نگاه میکنه، هیچوقت دنبال سلامتی ما نیست. تجربه هم میلیون بار نشون داده

سالها پیش وبا کشنده ترین عامل بود یکه تاز بوداما الان به کمک همین علمی که شما ازش متنفری قدرت تاخ وتازش ازدست داده . بچه شما شانسی خوب شد دلیلی نداره همه خوش شانس باشن . ازاونور بوم نیافت همون بچت آپاندیسش عود کنه چجوری توخونت میخوای درمانش کنی؟ 

خواهر باز دمت گرم که فهمیدی! بعضی ها هر بلایی هم سر خودشون و عزیزانشون میاد، بازم از پرستش اینها دست ...

ن دیگه تا این حددددد🫥🫥🫥

آمون پرستی مدرنننن

پرستش خدای شافی......

معلومه ک همه ی ما یکتا پرست بوده و ب خدای یگانه ی یوزارسیف ایمان داریم😂

خارج از شوخی، نمیشه بشینیم تو خونه دست ب دعاشیم و دکتر نریم ک ، آخه یچیزی میگیداااااا 

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

وقتی دیدن اعتصابه چرا بلافاصله به بیمارستان دیگه نبردن؟ چرا دوساعت بچه رو معطل نگه داشتن؟  خد ...

کی گفته اقدام نکردن تیم تریاک و تیم cpr تماما تو بیمارستان حضور داشتن از این خبر برای محکوم کردن درخواست پرستارها برای افزایش حقوقشون استفاده شده

از لحظه اول حضور بچه تو اورژانس درمان براشون شروع شده. 

دوستم رزیدنت اونجاست و از اول حضور داشته

😂😂😂😂😂 

خدا عقل داده به ما با همین عقل به علم رسیدن 

درمان میکنن بیماری ها رو 

آمون کجا بود این وسط؟! 

خدا نصفش کنه این شبکه آی فیلم رو که برای بار هزارم سریال یوسف پیامبر رو داره پخش میکنه🤪 

البته تو همون سریال هم سینوهه طبیب دربار بود😂 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊