2777
2789

«این نوزاد دختر ۶ ماهه ساعت ۷:۲۵ دقیقه صبح به اورژانس بیمارستان کودکان مفید مراجعه می‌کند و ۳۰ دقیقه بعد ویزیت می‌شود، در ابتدا سطح تریاژ نوزاد ۴ بوده و وضعیت وخیمی نداشته و وضعیت او در حد بیماران سرپایی بوده است.

نوری پور گفت: ۳۰ دقیقه بعد از بستری اقدامات درمانی انجام شده است و نوزاد در حین دریافت بخور تنفسی به دلیل تندی تنفس، دچار خونریزی ریوی شده و بعد ایست قلبی کرده است، با وجود اینکه ۳۰ دقیقه احیای قلبی ریوی انجام شده، اما نوزاد جان خود را از دست داده است.»

دیشب بچه استفراغ کرده، مشکل حاد نداشته، والدین بچه را بردن کلینیک، کلی داروی بیخود بهش دادن، صبح حالش بدتر شده، باز والدین نادان بجای اینکه متوجه بشن مراجعه به پزشک و دارو گرفتن حال بچه رو بدتر کرده، برداشتن دوباره بردن بیمارستان. اونجا هم حالش باز خیلی بد نبوده، اما بهش بخور تنفسی دادن و بخاطر سرعت بالای ورود گاز به ریه، ریه بچه خونریزی کرده و متاسفانه فوت شده.

هیچ ربطی هم به اعتصاب کارکنان بیمارستان و عدم پذیرش بچه نداشته. که ای کاش بچه پذیرش نمیشد و الان زنده بود!

جهل یعنی این، که بخاطر استفراغ که تقریبا طبیعی ترین و رایج ترین مسأله در نوزادان هست، بچه رو بسپرید به یه مشت نفهم بی وجدان، و جنازه تحویل بگیری!

جهل یعنی اسم این کار رو بذاری علم و به روز بودن!

جهل یعنی هر کی هم حرف زد، و اعتراض کرد، بهش بگی خرافه پرستی و جاهل و ضد علم!

جهل یعنی از این آمون کتک بخوری و همچنان از پرستش اش دست بر نداری و همچنان جان خود و عزیزانت را مدیون آنها بدانی!

حالا این یکی رسانه ای شد اتفاقی، اونم بخاطر شایعه شدن عدم پذیرش بچه بخاطر اعتصاب کارکنان بیمارستان، که دروغ هم بود.

روزی چند تا از این طفل معصوم ها در همین بیمارستانها بخاطر یه تب و استفراغ ساده (که واکنش درست سیستم دفاعی بدن هست به ورود مواد مسموم و مضر و دفع آنها و حتی نگرانی ندارن) لت و پار میشن؟ چند تا بچه و بالغ از بین میرن به همین راحتی؟

از پرستارا بدم میاد خیلی جاها گیرم افتادن ضربه زدن چند وقت پیش رگم پاره کردن

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

از پرستارا بدم میاد خیلی جاها گیرم افتادن ضربه زدن چند وقت پیش رگم پاره کردن

مقصر شاید خودمون هستیم که راحت به این سیستم بیمار، اعتماد میکنیم و جان خود و عزیزانمان را به آنها می سپاریم، و از این افراد بیمار روانی و پزشکخای پول پرست که بیشترشان مزدور مافیاهای دارویی هاستند، شفا و درمان می خواهیم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضربه سر

مشکلات مغزی

مشکل خون

مسمومیت های شدید و کشنده هم ممکنه باعث استفراغ و تهوع مزمن بشه 

اتفاقا اینکه بگی استفراغ و تهوع طبیعیه و زحمت دکتر بردن به حودت ندیدی دقیقا مصداق جهالته!ای کاش ادمایی با این سطح دانش و راحت طلبی اصلا بچه دار نشن

مقصر شاید خودمون هستیم که راحت به این سیستم بیمار، اعتماد میکنیم و جان خود و عزیزانمان را به آنها می ...

واقعاااااا دیگ ادم میترسههه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

دکتر حیوان زنان با نفهمیش باعث شد بچه ۳۹ هفته من ناقص بشه و دکتر حیوونتر کودکان ۶ ساعت دیر اومد بالا سر طفل معصومم که زجر تنفسی داشت.واگذارشون کردم به خدا که خودش به بهترین نحو تقاص بگیره.چنان بلایی سرم آوردن که بعد از اون اتفاق اصلا قرص نمی خورم و از درمان میترسم.مخصوصا مکمل و ویتامین.والا از وقتی نمیرم تو مطب این حیوونا هم خودم هم بچه هام مریضم میشیم زود خوب میشیم.لعنت به دکترای نفهم و کادر بهداشت و درمان ازتون متنفرم 

بچه منم بی دلیل شیر بالا می اورد 

بردمش دکتر 

گفتن کمتر بخوره فاصله خوردنشو 2/5 _ 3 ساعت بکن 

واقعاً خوب شد 

امشب لج داشت با فاصله یه ساعت بهش شیر دادم باز بالا اورد😪 

من واقعاً نگران بودم بچم دو روز شیر بالا می اورد...

نمیشه انقدر نسبت به همه چیز بیخیال بود... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
مقصر شاید خودمون هستیم که راحت به این سیستم بیمار، اعتماد میکنیم و جان خود و عزیزانمان را به آنها می ...

حرفتونو باید با طلا نوشت قشر عقده ای که خودشونو با بدبخت کردن و آزار مردم راضی می کنن .

خدا رو شکر اینقدر بهم شعور داد که بفهمم بیمارستان جای بچه ها نیست! یه بار بچه ده روزه ام رو تو ه ...

خب بچه رو ببرین یه مرکز خوب مجبورین ببرین تو اون بیمارستان؟! 

منم بچمو برا زردی بردم بهترین آزمایشگاه آزمایش زردی و فاویسم بود 

به راحتی آب خوردن از دستش خون گرفتن... بچم 6 روزش بود...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

ولی با قضیه جاهل بودن خانواده مخالفم 

شما شاید هنوز مادر یا پدر بودن رو تجربه نکردین 

انسان وقتی بچه اش دچار دردی میشه حاضره خودش مریض بشه نه بچه اش 

درنتیجه چون دوست نداره بچه اذیت بشه اولین اقدام میبره دکتر 

ولی حق با شماست هیج نظارت درستی روی کار رزیدنت و اینترن نیست 

رزیدنت بی مسئولیت و بی سواد

پزشک بی سواد خیلی زیاده

متاسفم

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻

پزشکای الان به درد نمیخورن واقعا 

کرونا گرفته بودم پارسال بعد روی پوستم تاثیر گذاشته بود یه چیزی شبیه کهیر زده بود بعد کبود شده بود همه جام 

به دکتر نشون دادم دکتره ترسید 🤦🏻‍♀️گفت واای این چیه 

نکنه فلان مریضی رو گرفتی.... درصورتی که به خاطر کرونا بود

خدا رو شکر اینقدر بهم شعور داد که بفهمم بیمارستان جای بچه ها نیست! یه بار بچه ده روزه ام رو تو ه ...

حرفتونو قبول ندارم .. دلیل نمیشع 

یعنی میگین اصلا نباید ب پزشک مراجعه کرد بعضی وقتا بچه مشکلی داره که پدر مادر تشخیص نمیتونن بدن

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️