2777
2789
عنوان

بابت اشتباهاتی ک کردم

90 بازدید | 8 پست

ک رو‌ زندگیم تاثیر منفی گذاشت دیگه الانم نمیشع درستشون کرد چجور خودمو ببخشم؟ حیف من حیف عمرم دلم میسوزه برای زندگی ک خودم با تصمیات اشتباه خرابش کردم البته مقصر مامانم بود همیشع انقد منو اذیت میکرد ک ک برای فرار از حرفاش و خونمون تصمیماتی می‌گرفتم ک روز بروز بیشتر میرفتم تو باتلاق کاش بچه ای ک خانواده بد داره ب دنیا نیاد احساس میکنم روحم داغون شده 

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»

منم خیلی اشتباهات داشتم بزرگترین اشتباهم دوست شدن با پسر بود

ادم هر وقت میخاد از چیزی فرار کنه انگار ب مشکل بزرگتر دچار میشه

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم هر وقت میخاد از چیزی فرار کنه انگار ب مشکل بزرگتر دچار میشه

مامان من ،از ی جایی رسما دیوانه شده بود 

هیچوقت اون روزا رو یادم نمیره ،که فقط چند ماه  بعد از تموم شدن دانشگاه منتظر بودم برم سرکار و اون چند ماه رو برام جهنم کرده بود

هیچوقت یادم نمیره 

هیچوقت یادم نمیره که کلی خواستگار خوب داشتم که بهم نمی‌گفتن

و البته خودمم گاهی پسرا میومدن مستقیم به خودم میگفتن و میزدم تو پرشون

فک کنم این روزا دارم تاوان همون موقع ها رو پس میدم(تاپیک اخرمو بخون )

مامان من ،از ی جایی رسما دیوانه شده بود هیچوقت اون روزا رو یادم نمیره ،که فقط چند ماه بعد از تموم ش ...

اره خوندم حواست باشه خیلی ممکنه سرکاری باشه ضربه نخوری ازش

ی زمانی کلی پسر دنبالم بودن الانم ،هی خدایا راضیم به رضات

سخت نگیر ایشالا ی ازدواج خوب قسمتت بشه عزیزم