2777
2789
عنوان

عاشقِ دخترِ دیابت‌دار🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 2891 بازدید | 98 پست
اکثر اینا که دو دارن رعایت نمیکنن  قنداشونم بالاس بعدم تهش میشه قطع عضو

من خواهر زاده همسرم دیابت نوع ۱ داره گویا دکترش کفته بود که تا چن سال دیگه با دیابت نوع ۱ با سلول های بنیادی قابل درمان هست و الان هم آزمایشاتش موفق آمیز بوده .

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

دیابت نوع یک اگه طرف ورزش کنه و ای وان سیش خوب باشه و رژیم غذاییش درست باشه بعیده عوارض داشته باشه ...

خدا را شکر انشاله همیشه سلامت باشی

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مواظب باش پس کارما سراغت نیاد خودت هیچ بیماری نگیری آدمی تا زنده هست خیلی باید مراقب حرفاش باشه .

شما نگران نباش

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲
ببین عزیزدلم گاهی ادم هارو میبینی کنار میان گاهی هم نه چون الان عشق و خاطره ای ندارن باهم ،،،،و &nbs ...

چجوری میتونی پیش بینی کنی من و همسرم هر دو سالمیم و حتی آزمایش ژنتیک هم دادیم و هیچ مشکل ژنی هم نداشتیم ولی بچمون ناقص به دنیا اومد به نظرت کار خدا حساب کتاب داره .حالا که دیابت راحت قابل کنترله میتونیم از علاقه به خاطر شاید و اما و اگر بگذرن

داداش من از بچگی داره. اره پزشک دیابتی داریم خودشون میگن چی قندش زیاده چی کمه انسولین چقد بزنن کی بز ...

سلام من دیابت بارداری دارم چه میوه ای میتونه بخورم 

چه غذاهایی دیابت میاره پایین ؟

عزیزدلم منم حق میدم ب خانوادتون..ولی الان یه نگاهی بیندازید ب امار میبینید که حدودا ۵ میلیون نفر تو ...

سلام من دیابت بارداری دارم اصلا نمیدونم چی بخورم قندم بالا نره 

یا چه میوه ای میتونم بخورم الانم متفورمین مصرف میکنم 

چه چیزی بیشتر مصرف میکنید ؟

خود اسی میگه ممکنه روی بچه تاثیر منفی بزاره

خوب اسی نگران دایشه ولی نمیدون همین دایی اگه عاشق باشه و به عشقش نرسه میره معتاد میشه یا افسردگی میگیره اونوقت روزی هزار بار افسوس امروز  رو میخورن .بعضی مردا زود عاشق میشن .منع کردن عاشق یا هر فرد دیگه ایی فقط باعث حریص شدن شخص تصمیم گیرنده میشه و توان فکر کردن و جدال عقل و قلب رو از فرد میگیره

خداروشکر میکنم💕تندرست باشن دیابت نوع چند بودن مادرتون؟ نکته ای هست که بنظرت لازم باشه بدونیم؟

ممنونمم عزیزمم

دیابت نوع یک هستن.

از نظر من یه مدت کوتاهی با هم در ارتباط باشن تا هم بیشتر همدیگه رو بشناسن و هم اینکه از عادات غذایی و سلامتی شون بیاد دست تون.

اگر اهل پیاده روی و ورزش و عادات سالم غذایی باشن هیچ مشکلی واسشون پیش نمیاد. 

سلام من نرگسم🌱🕊🌈