2777
2789
عنوان

عاشقِ دخترِ دیابت‌دار🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 2902 بازدید | 98 پست
من افرادی رو دیدم که دارو مصرف میکنن و انسولین میزنن اما باز هم دیابت به چشمشون زده، چرا اخه؟

خوب فقط دارو نیست کنترل غذایی باید داشته باشن ورزش کنن مرتب قندشونو منظم چک کنن‌‌...استرس نداشته باشن...

حتی تیروئید اگه کنترل نشه مشکل ساز میشه

یه سری بیماری ها تا همیشه با آدم میمونن ولی باید مراعات کرد و با اون بیماری زندگی کرد

اگه همو دوس دارن حمایتشون کنید 

عزیزم امیدوارم همگی حالشون خوب باشه🥰 یعنی حتی اگه رعایت هم کنن باز هم در پیری دچار امراض متعدد میش ...

متاسفانه بله احتمالش بالاست ، و از اونجایی که دیابت ارثی هست ، ممکنه که بچه مبتلا بشه ، الان دایی ها و مادرم اینو ارثی گرفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوع یک با دو خیلی فرق داره

احتمالا  به نظرم دیابت پدر بزرگشون نوع ۲ بوده .

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

دیابت مشکل داره به مرور روی کلیه ها و چشم اثر میزاره پوکی استخوان به همراهش داره تازه ممکنه به بچه ه ...

نظرت به خودت ربط داره درسته ولی چقد بی رحمانه نظر دادی حتی فکر نکردی شاید یکی دیابت داشته باشه بخونه دلش بشکنه .

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
ببین من به شخصه نمیتونم واقعا تحملش برام سخته  بزار یک مثالی بزنم ادم اول ‌که عاشق میشع طرفش ...

حقیقتا با نظرتون موافقم

بنظرتون اگه تصمیم ها گرفته شد و بخوایم جواب منفی رو اعلام کنیم، 

چطور بیان کنیم که دل دخترخانم نشکنه؟

امیدوارم همیییشه حالشون عالی باشه💕 منظورتون از سختیش کدوم قسمتشه عزیزم؟

این که گاهی قند آبجیم میفته ومتوجه چیزی نمیشه باید آب قند بدی تا حالش خوب شه

باید قندش کنترل شه دیگه اگه کم و زیاد شه بده

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
نظرت به خودت ربط داره درسته ولی چقد بی رحمانه نظر دادی حتی فکر نکردی شاید یکی دیابت داشته باشه بخونه ...

دلش نشکنه چون هر ادمی با هر عقیده ایی وجود داره،  

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲
من شوهرم دیابت داره دکترم نمیره درمانش نمیکنه خودسر متفورمین میخوره الانم من باردارم😔

حتما دکتر بفرست ش خیلی بده مخصوصا واسه خودش 

حتما دکتر زنان میتونه کمک ت کنه و اصلا قند و نمک نخور 

ایشالا بدون هیچ مشکلی بچه تون به دنیا میارید 

🥰I'm kord🥰          دانشجو حسابداری😍     
حقیقتا با نظرتون موافقم بنظرتون اگه تصمیم ها گرفته شد و بخوایم جواب منفی رو اعلام کنیم،  چطور ...

ببین عزیزدلم گاهی ادم هارو میبینی کنار میان گاهی هم نه چون الان عشق و خاطره ای ندارن باهم ،،،،و  این دو نفر باهم رابطه طولانی نداشتن. بهتره برای شروع رابطه بهتر فکر کرد به اینده فکر کرد ایا میتونه بچه ای خدایی نکرده مریض داشته باشه؟ خب حقیقتا سخته ادما میتونن مثل خودشون پیدا کنن همین خانوم میتونه یک پسری مثل خودش پیدا کنه تا در اینده بخاطر بیماریش بهش سر کوفت نزنن.

اول براش ارزوی خوشبختی کتید محترمانه زنگ بزنید یا دیدار داشته باشید با تمام کمال احترام ازشون خداحافظی کنید . 

دلش نشکنه چون هر ادمی با هر عقیده ایی وجود داره،  

مواظب باش پس کارما سراغت نیاد خودت هیچ بیماری نگیری آدمی تا زنده هست خیلی باید مراقب حرفاش باشه .

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
یعنی این احتمال برای نوع ۱ نیست؟

دیابت نوع یک اگه طرف ورزش کنه و ای وان سیش خوب باشه و رژیم غذاییش درست باشه بعیده عوارض داشته باشه

من خودم الان 16 ساله خداراشکر زندگیم عادیه