2777
2789
عنوان

اگه متوجه شین همسرتون قبل از شما

1323 بازدید | 106 پست

میخواسته یکیو نامزد کنه حالا فک کنین دختر عموش هم باشه چ حسی دارین؟

اگه دختر عمو رو ببینین رفتارتون عوض میشه بنظر خودتون؟

‏تو هر چقدر هم به یکی احترام بذاری در آخر اون اندازه فهمش با تو رفتار میکنه..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من عاشق دختر خالش بوده وقتی میبینمش ناراحت میشم مخصوصا که خیلی خوشگله با اینکه ازدواج کرده بچه هم داره ولی حسودیم میشه بهش

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

[QUOTE=319309883]عقد پسر خالم بود برای اولین بار خانمش میدیدم بعد از معرفی من یهو بی دلیل زنش با من سر سنگین شد[/QUOTE

جسارتا مگه قبلش حرفی بود بینتون

خانمای خوشکل شیرازی،تخفیف ۵۰ تومان روی هر بافت بمناسبت شب یلدا گذاشتم پیج کاری bafte_mo_zargol 

برا نوبت دهی ب شماره ۰۹۹۲۸۶۹۱۶۴۱ پیام بزارید

بافت خیلی شیک و مقرون بصرفه تراز شنیون هس و ماندگاری بافتهایی ک میزنم بیشتراز ۱ هفته هس

فکر کنم از حسودی بترکم ولی درستش اینه که اهمیت ندی چون الان شوهر تو هست

حتی اگه ت جمع های فامیلی باهم صمیمی باشن؟

بخدا من اصلا برام مهمم نبود تا قبلش میگفتم عین خواهرش باهم بزرگ شدن حتی خودمم باهاش شوخی میکردم ولی الان ک فهمیدم یجوری شدم

اگه بفهمم اول دختر عموشو دعوت میکنم خونمون میبرمش تو اتاق در رو قفل میکنم موهاشو جوری میکشم جیغش دراد بعد حشره کش میزنم تو صورتش بهش یه هفته غذا نمیدم

بعد شوهرمم میدونم باهاش چیکار کنم

چشم ها دریچه ی روحن!...