2777
2789
عنوان

رابطه هفت ساله......

| مشاهده متن کامل بحث + 1490 بازدید | 127 پست
نه خشن نیس.. توام مغرور باش چی میشه مگ.. مگ نمیگی میخای اونم حسرت بکشه.. ببین چیکامیکنه برا بودنت ...

ی بار واسه همیشه از زندگیش رفتم . اینقدر التماسم کرد  بهش گفتم من اصلا نمیخامت خیلی زیادالتماس کرد و برم گردوند .  حالا میخاد انتقام اون روزاشو بگیره فکرکنم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا میرهو برمیگرده آخه

شمارو تو آب نمک گذاشته تا یکی رو پیدا کنه 

فعلا تا پیدا کردن مورد مناسبش کنار شما هست .

دوستانه بهت میگم اگر خیانت دیدی ازین آدم تعجب نکن 

هر عابدی گذشته ای دارد و هر گناهکاری آینده ای .اگر آقا هستی لطف کن به هیچ وجه تو تایپک من شرکت نکن پستای منم ریپلای نکن.....از همه مردای نی نی سایت متنفرم ...

من ۱۴سالگی با عشق اولم دوست شدم و اولش خیلی بهم محبت و توجه داشت ‌و خلاصه منو خوب وابسته کرد...

من تو یه شهر کوچیکم و اون آقا یکی از پولدارترین و اسم و رسم دارترین افراد شهرمونه و خییییلی مغروره چون همه دوس داشتن باهاس باشن بلخره..

خلاصه اوایل همه چی خوب بود ولی کم کم سرد و دور شد ازم.. منم طاقت نداشتم برا بودنش التماس میکردم..

خلاصه هرجوری بود ۵سال نگهش داشتم ولی بعدش بازم اون بود ک منو ول کرد و رفت..

دانشگام ک تموم شد اومدم شهرمون رفتم سرکار..بعد از یه سال یهو اون آقا اومد محل کارم واسه کارای اداریش ..منو ک دید اومد گف یه زنگ بهم بزن کارت دارم...

زتگ‌زدم بهش یکم صحبت و فلان بعد بهم گف دوست دارم بازم باهم باشیم..اونجا دیگ من پسش زدم و گفتم دیگ نمیخامت..برو برا همیشه .. انقد جا خورد ک من همون دختر سابقی ام ک میمردم براش...

گف باورم نمیشه اون آدم قبلی به من بگه نمیخامت..کلی اصرار کرد ولی من دیگ نخاستمش.. (همون موقه ام میمردم براش و هنوزم برام عزیزه😔 ولی دیگ نخاستم بازیچه شم)

میخام بگم تا وقتی هستی نمیخانت...نباش ببین چجوری خاطرخات میشن دوباره

تاحالا چیزی ازش ندیدم خیلی ادعاش میشه  .

ادعا رو ول کن طبل تو خالی صداش بیشتره پسرا هرچی میگن برعکسش هستن 

به نظرت ادامه دادن این رابطه با پسری که برا ازدواج نمیخوادت فقط میخواد وقت بگذرونه درسته؟؟

حداقل فرصت های دیگتو از دست نده 

هر عابدی گذشته ای دارد و هر گناهکاری آینده ای .اگر آقا هستی لطف کن به هیچ وجه تو تایپک من شرکت نکن پستای منم ریپلای نکن.....از همه مردای نی نی سایت متنفرم ...
من ۱۴سالگی با عشق اولم دوست شدم و اولش خیلی بهم محبت و توجه داشت ‌و خلاصه منو خوب وابسته کرد... من ...

چجور با خودت کنار اومدی که بیخیالش بشی خیلی سخته آخه ازین ک  بخوام تصور کنم هیچوقت قرار نیست باشه ازیتم میکنه

گف باورم نمیشه اون آدم قبلی به من بگه نمیخامت..کلی اصرار کرد ولی من دیگ نخاستمش.. (همون موقه ام میمر ...

ارع اینو قبول دارم متاسفانه جنگ من با خودمه نمیتونم خودمو قانع کنم که برو همش میگم بزار تلاش کنم بزار بمونم شاید درست شد شاید دید 

چجور با خودت کنار اومدی که بیخیالش بشی خیلی سخته آخه ازین ک  بخوام تصور کنم هیچوقت قرار نیست با ...

فک کن روز آخری ک میخاست ب پاش افتادم..التماسش کردم..میدونی چی گف بهم'؟؟

گف اگ میخای باهات باشم فلانیو برام بیار خونه خالی...

ینی آنقدر التماسش میکردم ک اون حرفو زد ک دیگ شاید بیخیالش شم ...ولی نتونستم..

شاید باورت نشه فرداش ساعت ۷ صب پاشدم از خونمون زنگ زدم بهش ک شاید جوابمو بده ولی تا دید منم بازم قط کرد..

من واقعا روانی شدم تا ۱سال و بزا فراموش کردنش بقیه رو جایگزینش کردم😔

فک کن روز آخری ک میخاست ب پاش افتادم..التماسش کردم..میدونی چی گف بهم'؟؟ گف اگ میخای باهات باشم فلان ...

این اینجوری نیست  خیلی خودشو ادم‌خوبی جا زده.  کاش ی چی بهم میگف از چشمم میوفتاد  ولی همش ی جور صحبت میکنه ک بگه من عاشقتماا ولی نهه نمیشه مابدرد هم نمیخوریم . عزاب وجدان میده.