من با عشقم هفت سال باهمیم اما تازگیا نسبت بهم خیلی سردشده خیلی کات میکنه ولی باز برمیگرده . قبلا قصدش ازدواج بود اما حالا توچشام نگاه میکنه میگه ازدواج نه . همین جوری دوستی ادامه بدیم . اصلا گرم نیس باهام بودو نبودم واسش فرق نداره
بچها بگید چیکارکنم منم خستع شدم بعد این همه سال دلمم نمیاد قیدشو بزنم چیگارکنم بنظرتون به خودش بیاد؟ خوب شه ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عمر زود میگذره ها...ب خودت بیا نمیگم الان سریع ازدواج کن اصلا ولی باید ی تایمی بزاری برای پاکسازی ذهن و روحت ازون ادم... هر چی بیشتر کش بدی بیشتر طول میکشه آزاد شدن ذهنت:(((
برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔
پس ب زور میخای نگهش داری... تو حتی میدونی اگ پسش بزنی میره 🙄 دیگ حرفی ندارم جز این ک تا آخر ...
ببین من اصلا مشکل ندارم بهش میگم میخای بری برو برای همیشه وقتی هم میره اصلا نمیرم سمتش ، ولی میگ من نمیتونم برم ازت جداشم ولی وقتی هم هستش سرده قصدش جدی نیس باای وجود نمیره 😐
خاستگار خوب نیست تو ی شهر کوچیک هستیم هیچ سرگرمی نیست رفیق ندارم تنهاهسم . اره واقعا عمر ...
خودتو سرگرم ی کااری کن سر کاری برو مهارتی یاد بگیر و میدونم برنامه نویسی ای خیاطی ای هر چیییی فقط ی چی یاد بگیر یا ی زبان جدید... ب فکر خودت باش اونو هم فراموش کن مردا گاو تر ازین حرفان
برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔