2777
2789
عنوان

رابطه هفت ساله......

| مشاهده متن کامل بحث + 1490 بازدید | 127 پست
آخه ب زبون راحت هس خیلی سخته بخام قیدشو بزنم . بیشترمیخوام ی کاری کنه فکرکنه واقعا واسه همیشه رفتم ب ...

پس مقصر خودت بودی   ک باز بعد دوماه برگشتی ..

اون دیگ فهمیده هرچقدرم نباشه تو بازم هستی..

خیلی ساده ای اگ ایندفه ام کوتاه بیای..

برات مهم نیس تو این دوماه رفته عشق و حالشو کرده بعد دوباره اومده پیش تو؟؟

آخه ب زبون راحت هس خیلی سخته بخام قیدشو بزنم . بیشترمیخوام ی کاری کنه فکرکنه واقعا واسه همیشه رفتم ب ...

ازین ابی برای تو گرم نمیشه ...عمرتو تلف نکن چند سالته؟؟

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس مقصر خودت بودی   ک باز بعد دوماه برگشتی .. اون دیگ فهمیده هرچقدرم نباشه تو بازم هستی.. خیل ...

بخدا اصلا دست خودم نیست  اگه برگرده پسش بزنم اونم میره . منم میترسم بخاطرهمین قبولش میکنم

۲۳

عمر زود میگذره ها...ب خودت بیا نمیگم الان سریع ازدواج کن اصلا ولی باید ی تایمی بزاری برای پاکسازی ذهن و روحت ازون ادم... هر چی بیشتر کش بدی بیشتر طول میکشه آزاد شدن ذهنت:(((

بعد اومدیم و خطو عوض کردیو اون نیومد..بعد میخای دوباره با خط جدیدت بهش پیام بدی؟؟ 

خب حالا خطم عوض نکنم . شمارشو پاک کنم چطوره؟ اخه میخام ی حرکت بزنم جدید باشع بفهمه رفتم واقعاذجدی هسم 

بخدا اصلا دست خودم نیست  اگه برگرده پسش بزنم اونم میره . منم میترسم بخاطرهمین قبولش میکنم

پس ب زور میخای نگهش داری...

تو حتی میدونی اگ پسش بزنی میره 🙄 

دیگ حرفی ندارم جز این ک تا آخر عمرم ک نگهش داری اون آخرش میره.‌مطمعن باش

عمر زود میگذره ها...ب خودت بیا نمیگم الان سریع ازدواج کن اصلا ولی باید ی تایمی بزاری برای پاکسازی ذه ...

خاستگار خوب نیست تو ی شهر کوچیک هستیم هیچ سرگرمی نیست رفیق ندارم تنهاهسم  .  اره واقعا عمرو احساسم پاش رفت . دوست دارم اون پشیمون شهم حسرت داشته باشه

پس ب زور میخای نگهش داری... تو حتی میدونی اگ پسش بزنی میره 🙄  دیگ حرفی ندارم جز این ک تا آخر ...

ببین من اصلا مشکل ندارم بهش میگم  میخای بری برو برای همیشه وقتی هم میره اصلا نمیرم سمتش ، ولی میگ من نمیتونم برم ازت جداشم  ولی وقتی هم هستش سرده قصدش جدی نیس باای وجود نمیره 😐

خب حالا خطم عوض نکنم . شمارشو پاک کنم چطوره؟ اخه میخام ی حرکت بزنم جدید باشع بفهمه رفتم واقعاذجدی هس ...

حرکت جدید اینه ک اول تو شروع کننده ی کات باش و بگو من بازیچه تو نیستم و ایندفه اگ خاستی بیای با مامانت بیا خاستگاری وگرنه هیچوق دیگ نیا..

بعدم حتی نزار جواب بده و از همممه جا بلاکش کن..

خاستگار خوب نیست تو ی شهر کوچیک هستیم هیچ سرگرمی نیست رفیق ندارم تنهاهسم  .  اره واقعا عمر ...

خودتو سرگرم ی کااری کن سر کاری برو مهارتی یاد بگیر و میدونم برنامه نویسی ای خیاطی ای هر چیییی فقط ی چی یاد بگیر یا ی زبان جدید... ب فکر خودت باش اونو هم فراموش کن مردا گاو تر ازین حرفان