2777
2789
عنوان

رابطه هفت ساله......

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 127 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته خیلی سخته . شوهرتو دوست داری؟

اره بعد از اون من برا فراموش کردنش با دوسه نفر دیگ در حد چت دوس شدم و بعدم شوهرم عاشقم شد و انقد بهم عشق و محبت داد تو دوستیمون ک راضی شدم بیاد خاستگاری و واقعا با عشق ازدواج کردیم و الانم عاشقشم و وابستشم..

ولی چون اون عشق بچگی و اولم بود نمیتونم فراموشش کنم..

دلم تنگ نمیشه ها .. ولی مثه یه غم کنج دلم نگهش داشتم ..

میگ هرجور خودت راحتی😄

پس تکلیفتو مشخص کن عزیزم ❤️ و اینکه حتما قبلش ازش بپرس چرا نمیخواد ازدواج کنه و بگو حتما دلیل منطقی بیاره 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اره بعد از اون من برا فراموش کردنش با دوسه نفر دیگ در حد چت دوس شدم و بعدم شوهرم عاشقم شد و انقد بهم ...

خدایا ینی میشه منم ی روز اینقدر قوی شم و نترسم . بلاتکلیفی خیلی ازیتم میکنه      زندگیم و ایندم بااون میدیدم سخته بخام ب خودم حالی کنم ک تمومش کن.    ت خیلی قوی بودی ک تونستی

سخته ،دلیلشم اینه ک حوصله خودمم ندارم و همینجوری هستم

خب این دلیل منطقی نیست دیگه 

چرا باید یکی حوصله خودشو نداشته باشه 

ازش بخواه واضح تر بگه دیگه بالغ شده 

خدایا ینی میشه منم ی روز اینقدر قوی شم و نترسم . بلاتکلیفی خیلی ازیتم میکنه      زندگ ...

قوی نبودم مجبور بودم چون فهمیدم بود و نبودم براش مهم نیس..دیگ میدونس بره و ده سال دیگم برگرده منو داره... خب چرا باید بمونم تو اون رابطه .. 

برا خودت ارزش قاعل شو.. بزار اگ واقعا عاشقته بیاد جلو 

درسته باید باهاش صحبت کنم پا ندارم برم 🥺

یه جور رفتار کن که متوجه این قضیه نشه 

اون وقتی ببینه تو همه جوره حاضری باهاش بمونی خب زحمت تغییر نمیده به خودش