2777
2789

مثلا فرض کنید یک ماشین بپیچه توی کوچه عابر باید صبر کنه ماشین رد شه یا ماشین صبر کن عابر رد شه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید رو ول کن. اگر می‌خوای تو دردسر نیافتی، چه در جای راننده، چه عابر پیاده فکر کن طرف مقابلت حالش خوش نیست، حق تقدم رو بهش بده.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.

همیشه حق با مشتری هست

نمیدونم چه ربطی داشت ولی گفتم دیگه

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

بچه ها چند روز پیش یک خانم بیشعوری تو کوچه داشتم رد میشدم وا ینساد برام سر ماشینش را کج کرد به نحوی که بهم راه نده و ترمز نکنه و رفت کوچه خلوتی بود و به نظرم نمیومد زنه عجله داشته باشه.....بعدشم دستش را به علامت این که تو کجا یا کجایی تکون داد برام....البته منم دستم را براش همین طور تکون دام ولی برای بیشعور بودنش خیلی ناراحت شدم...می خواستم نظر شما را بپرسم حق با کی بوده...با عابر یا ماشین

باید رو ول کن. اگر می‌خوای تو دردسر نیافتی، چه در جای راننده، چه عابر پیاده فکر کن طرف مقابلت حالش خ ...

عزیزم چند روز پیش یک خانم بیشعوری تو کوچه داشتم رد میشدم وا ینساد برام سر ماشینش را کج کرد به نحوی که بهم راه نده و ترمز نکنه و رفت کوچه خلوتی بود و به نظرم نمیومد زنه عجله داشته باشه.....بعدشم دستش را به علامت این که تو کجا یا کجایی تکون داد برام....البته منم دستم را براش همین طور تکون دام ولی برای بیشعور بودنش خیلی ناراحت شدم...می خواستم نظر شما را بپرسم حق با کی بوده...با عابر یا ماشین

من میپیچم تو کوچه با احتیاط میرم احیانا عابر باشه می ایستم

عزیزم روز پیش یک خانم بیشعوری تو کوچه داشتم رد میشدم وا ینساد برام سر ماشینش را کج کرد به نحوی که بهم راه نده و ترمز نکنه و رفت کوچه خلوتی بود و پهن و به نظرم نمیومد زنه عجله داشته باشه.....بعدشم دستش را به علامت این که تو کجا یا کجایی تکون داد برام....البته منم دستم را براش همین طور تکون دام ولی برای بیشعور بودنش خیلی ناراحت شدم...می خواستم نظر شما را بپرسم حق با کی بوده...با عابر یا ماشین

چند روز پیش یک خانم بیشعوری تو کوچه داشتم رد میشدم وا ینساد برام سر ماشینش را کج کرد به نحوی که بهم ...

ببین کلا حق با عابره توهر شرایطی به عابر بخوری مقصری.اون خانوم شعور نداشته.ناراحت نشی بلانسب بعضیا نمیدونم چرا خانوما جنس خودشونو میبینن میخوان خودشی نشون بدن.از این حرکتا زیاد میبینم.البته تو خیابونا عابر هم حواسشو باید جمع کنه 

ببین کلا حق با عابره توهر شرایطی به عابر بخوری مقصری.اون خانوم شعور نداشته.ناراحت نشی بلانسب بعضیا ن ...

مرسی عزیزم از این که تسکینم دادی...من هم تعجب میکنم هم ناراحت...تا به حال نشده بود راننده ای پشت فرمون باهام این کار بکنه حالا اگر مرد بود مشکلی نداشت میگفتم مردها خشنند و بالاخره بعضی ها هم مشکل دار ولی از این که یک زن اینجوری بخواد تحقیرم کنه برام خیلی سنگین و دردناک بود...ساعت 3 بعدازظهر بود یک پسر بچه 10-12 ساله هم کنارش بود.. راه که نداد به جهنم پررو بی شعور جلوی بچش می خواست تحقیر کنه