دخترم به شوخی زده دم باسن دوستش کلاس سوم هست چند بار تکرار شده خب معنی کارشو نمیدونسته ، معلم ب من گفت بچتون غرضی داره و ب معنی کاراشو انجام میده منم گفتم باید با دلیل صحبت کنی بچه من فقط شوخی کرده به چی حقی داری متهم میکنی بچه کلاس سومی رو ب غرض و معنی ، اگ غرض داشت جلو شما انجام نمیداد ک ،فکر کرده شوخیه بعد رفت ب مدیرم گفته اونم گفت بهتره جاب جا کنید دخترتونو منم گفتم باشه پروندشو بدید ببرمش و کلی سرو صدا کردم گفتم میرم اموزش و پرورش بابت اتهامی که زدید اخرش مدیر نرم شد گفت حلش میکنم ، نمیدونم چیکار کنم دارم دغ میکنم بابت اتهامی که ایشون ب دخترم زده
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
اتهام نیستدختر شما کلاس سومه و میدونه اونجا یه عضو خصوصی تو بدنه اگه شما یادش ندادی مشکل خودته و معل ...
جالبه طلبکارم هست
من بودم اب میشدم از خجالت
مگه میشه بچه ۹ ساله نفهمه این حرکت خوبه یابد
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴