2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 157 پست
افرین دقیقا منم همینو میگم  متاهلا میدونن مردا چجوری ان🤣 ای مریضم و حال ندارمو فلانم و اینا ...

👏👏👏👏

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ووای خدا چرا همه میگن نه😭اون کنار من خیلی خوشه و شادابم و تجربه داره و پایه همه چیمه

چون همه دارن با منطق میسنجن و تو فقط احساسات و دوتا خنده و شادی کنارشو میبینی 

تا حالا دعواتون شده ببینی چجور رفتار میکنه؟ تا حالا خلاف میلش رفتار کردی ببینی چجور ادمیه؟ تا حالا تو عصبانیت دیدیش؟ 

روح پدرشو قسم خورد😭

خوب بخوره بعدش یه خیرات میده راحت، 

بخدا من تعجب میکنم از سادگی بعضی دخترا

من خودمم ساده بودما اما این حد اصلا نرمال نیست

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

چون همه دارن با منطق میسنجن و تو فقط احساسات و دوتا خنده و شادی کنارشو میبینی  تا حالا دعواتون ...

دعوامون سر این بوده ک با هیچ پسری زیاد گرم نگیر منم گرم نمیگیرم معمولی میگردم و اون چون خیلی رومن حساسه خیلی عصبی میشه و یبارم تا مرز کات رفت

ینی میگی کلا خالی بسته؟ 

بله با اطمینان میگم؛

برو اون خانم رو پیدا کن ازش سوال کن به حرفم میرسی.

من که نمیشناسمت ولی دلم سوخت خیلی ساده ای

روح پدرشو قسم خورد😭

هر چیو قسم خورد باور نکن عزیزم خودتو گول نزن 

متاسفانه دخترا فقط دنبال اینن که خودشونو گول بزنن ولی حقیقتی که عیان هست رو باور نکنن 

شرایطت خودت و ایشونو کلا بنویس این حرفا و قسم و فلان هم بنویس نظر سنجی بزار همین داستان خوابیدن خواهر برادری رو هم بنویس متاهلا نظر بدن ببین نتیجه چی میشه

وای دختر جون چقدر خامی اصلا الان وقت ازدواجت نیست  به حرفهای اون مرد هم اطمینان نکن  ۹۹ ...

هرچی گفته دروغه؟ببین کارمون طوریه ک اصلا تایم نداریم بیرون بریم زیاد چت کنیم هربارم میگم میگه دیدی ک چقد شلوغ بودیم امروز ولی فرداش خیلی خوب رفتار میکنه

ووای خدا چرا همه میگن نه😭اون کنار من خیلی خوشه و شادابم و تجربه داره و پایه همه چیمه

اینایی که میگی برای قبل از اینه که تو را به دست بیاره این کارها را میکنه که تو را راضی کنه 

شک نکن بعد ازدواج از هیچ کدام اینا که میگی خبری نیست  

اینجا همه میگن نه برای اینکه از بیرون دارن این رابطه را میبینن به دور از احساسات و هیجانات .

و عقل و منطق این ازدواج را رد میکنه ولی تو وسط یه ماجرای احساسی ایستادی و نمیتونی اون چیزی که ما میبینیم را ببینی

بله با اطمینان میگم؛ برو اون خانم رو پیدا کن ازش سوال کن به حرفم میرسی. من که نمیشناسمت ولی دلم سو ...

اون خانوم بی پدرمادره و از بهزیستی گرفته بودتش و الانم گمشده و اطلاعاتی ازش نداره

اون خانوم بی پدرمادره و از بهزیستی گرفته بودتش و الانم گمشده و اطلاعاتی ازش نداره

دیدی حتی اطلاعاتی از اون خانم در دست نداری 

تو رو خدا خامش نشو

هر چیو قسم خورد باور نکن عزیزم خودتو گول نزن  متاسفانه دخترا فقط دنبال اینن که خودشونو گول بزن ...

ینی یکی ک تشنجیه میتونه رابطه جنسی برقرار کنه؟فقطم تو رابطه جنسی تشنج میکنه ها