2777
2789
عنوان

قضاوت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 35 پست

دلم میخاد برم یه جایی ک هیچکسو نشناسم هیچکس منو نشناسه دوراز همه یه زندگی داشته باشم تا حالا گلایه ب خدا می‌بردم ولی گلایه از خدا پیش کی کنم ،،باور کنید دوس دارم فارغ از دنیا برم دیوونه خونه بستری بشم چرا اخه جرات خودکشی ندارم

تو گناهی نداری  اما نا امید نشو روحت خیلی زخمی شده  میدونم سختی کشیدی درد کشیدی  و ...

چرا آسونی نمیاد ۱۶ساله دارم سختی میکشم دیگ خستم باور کن نمیاد آدم بدبخت بدبخته چقد بیخودی مثبت فک کنم شکر کنم آخه خسته شدم ب جز اینجا هیچکیو ندارم فک کن مادرم مادرم دلش برام نمیسوزه چ انتظاری از پسر مردم دارم آخ قلبم آتیش گرفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آسونی نمیاد ۱۶ساله دارم سختی میکشم دیگ خستم باور کن نمیاد آدم بدبخت بدبخته چقد بیخودی مثبت فک کن ...

باور کن فقط یک راه داری 

و اونم هی شیطان میگه نه اونکه ندیدت و نا امیدت میکنه اینبار با تمام قوتی که برات باقی مونده برو به سمت الله و

هم اینکا ی شغلی یاد بگیر و انجام بده 

الان شغلت چیه 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
باور کن فقط یک راه داری  و اونم هی شیطان میگه نه اونکه ندیدت و نا امیدت میکنه اینبار با تمام ق ...

خانه دار باور کن روحی برام نمونده کاش میشد میتونستم دل بکنم از بچهام و برم حتی برم تن فروشی کنم ولی برم چرا انقد بی عرضه ام 

دیگ بعد از کتکای فراوون طلاق گرفتم و النگ النگ از دست شیر افتادم دست پلنگ چرا گناهم چیه خدایا 

برج ۶ می خواستی طلاق بگیری برج ۹ از ازدواج مجددت ناراضی هستی؟ خب خواهر من یکم یواش تر، یه فرصت به زندگیت بده

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   
مشاوره خودم برم؟من مشکلی ندارم من عین آدم دارم زندگی میکنم اونی ک معتاده دروغگو پست و خیانت کارو حرو ...

نه منظورم شوهرت بود اونم با این اوصافی که گفتی دیگه اصلا جای هیچ حرفی نمیمونه

برج ۶ می خواستی طلاق بگیری برج ۹ از ازدواج مجددت ناراضی هستی؟ خب خواهر من یکم یواش تر، یه فرصت به زن ...

برج ۶ از این دومی میخاستم طلاق بگیرم من سال ۹۰از اون طلاق گرفتم کاش اول بپرسی بعد قضاوت کنی 

خانه دار باور کن روحی برام نمونده کاش میشد میتونستم دل بکنم از بچهام و برم حتی برم تن فروشی کنم ولی ...

خواهش به بدترین گزینه ها فکر نکن به فکر ابروی بچه هات باش تا حالا را خوب زندگی کردی اون بقیه بودن که بد ساختن و بد کردن نه تو 

پس من بعدم خوب باش ی کاری یاد بگیر دیگه تا کی میخای بشینی برا گذشتع غصه بخوری 

ب چه چیزی بیشتر علاقه مندی

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
برج ۶ می خواستی طلاق بگیری برج ۹ از ازدواج مجددت ناراضی هستی؟ خب خواهر من یکم یواش تر، یه فرصت به زن ...

چطور تو سه ماه دوتا بچه زاییدم واقعا خستم از قضاوت شدن از اینکه میگن اولی بد بود دومی چی کاش هیچکس جای من نباشه حتی دشمنم