2777
2789
عنوان

قضاوت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 35 پست

مشاوره برای خودت برو 

میدونم تو خوب داری راه خودتا میری بقیه هستن که مث سوهان عمل میکنن مشاوره برای ترمیمم روحیه یت که بقیه زدن داغونش کردن 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
برج ۶ از این دومی میخاستم طلاق بگیرم من سال ۹۰از اون طلاق گرفتم کاش اول بپرسی بعد قضاوت کنی 

خودت توضیح واضح نمیدی خواهر جان، ان شاءالله هرچی صلاح دنیا و آخرتته خدا پیش پات بذاره به حق حضرت زهرا

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش به بدترین گزینه ها فکر نکن به فکر ابروی بچه هات باش تا حالا را خوب زندگی کردی اون بقیه بودن که ...

ب موسیقی یه روحیه لطیف و شکننده دارم کاش بمیرم لحساساتم باعث میشه انقد عذاب بکشم

خودت توضیح واضح نمیدی خواهر جان، ان شاءالله هرچی صلاح دنیا و آخرتته خدا پیش پات بذاره به حق حضرت زهر ...

خدای حضرت زهرا دوسم نداره چ برسه ب خودش هی کم آوردم توکل کردم هی گفتم درست کن ولی هروقت اومدم لبخند بزنم جوری زد تو ذوقم ک نتونم نفس بکشم دیگ هیچکی برام نمونده  هیچکی

ب موسیقی یه روحیه لطیف و شکننده دارم کاش بمیرم لحساساتم باعث میشه انقد عذاب بکشم

همون احساساتته که روی فکرت تاثیر گذاشته 

زدگیت شده معلمی که مدام بدون هیچ دلیلی تورا میزنه و تو متنفر شدی از زندگی 

اما شاید تو اینها میخاد یک درس بهت بده واون اینکه خودت پاشو خودت تلاش کن 

سعی کن بری سرکار.  وکار یاد بگیری بلکم کمتر فکرت درگیر بشه

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...