حق دارم ب خدای خودم کافر بشم یانه،،،از بچگی شاهد فرق گزاشتن بودم از دوست نداشته شدن رنج بردم ولی تو اوج بچگیم فکر میکردم اینا فیلمه و مامانم منو ار همه بچهاش بیشتر دوست داره ولی یه روزی گفت من خواهر کوچیکتو بیشتر دوس دارم و گند زد ب تموم باورام برگشت گفت کار دله و تقصیر من نیس
برج ۶ از این دومی میخاستم طلاق بگیرم من سال ۹۰از اون طلاق گرفتم کاش اول بپرسی بعد قضاوت کنی
خودت توضیح واضح نمیدی خواهر جان، ان شاءالله هرچی صلاح دنیا و آخرتته خدا پیش پات بذاره به حق حضرت زهرا
تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!