2777
2789
عنوان

تجربه من ازخوندن سوره بقره برای باطل

| مشاهده متن کامل بحث + 29107 بازدید | 190 پست
واسه من پنج سال پیش یکی جادوی خیلی سنگینی کرد انقد بد بود حالم که از روی ندونستن واسه باطل کردنشون پ ...

عزیزم سعی کن روزا گوش بدی قبل ازگوش دادن ۵بارآیه الکرسی بخون وچهارقل به خودت فوت کن وصدقه بذار من ازوقتی این کارومیکنم کمتراذیت میشم اگه بتونی نمازحضرت فاطمه (س)روبخونیم خیلی خوبه 

آیه ۳۳و۳۵الرحمن روهم به نمک بخون وبریزتوآب گوشه های خونه ودربپاش خیلی خوبه وتاثیرداره 

حرزامام جواد(ع)هم خوبه اگه بتونی اصلش روپیداکنی ولی درکل سعی کن خودتوبسپاری به خداوازش ب۷وای کمکت کنه من قبل ازینکه باسوره بقره ومعجزاتش آشنابشم نمازکن فیکون حضرت عباس روخوندم وبهشون توسل کردم وراهوبهم نشون دادن

واسه من پنج سال پیش یکی جادوی خیلی سنگینی کرد انقد بد بود حالم که از روی ندونستن واسه باطل کردنشون پ ...

عزیزم حتی شده یه سالم سوره بقره گوش بدی گوش بده تو هم دست از سرشون برندار تا از دست از سرت برنداشتن 

خدا بزرگه حتما طلسمو میشکنه ،دست خدا همراهت جانم ،خدا به دادبرسه ان شاءالله 

به حول وقوه الهی ادانه بده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یبار طلسم شدم خوابای عجیب وحشتناک میدیم به لطف خدا توو خواب قران میخوندم تا اون موجودات شرور دست ...

من یه اشخاصی روتوخواب میبینم که واسم کاری انجام دادن که حتی سرسوزن فکرشم نمیکردم آدم ازیه جایی ضربه میخوره که حتی فکرشونمیکنه

خانمهای عزیز واسه چشم زخم‌دعای قوی اگه بلد هستید به من بگید واقعا احتیاج دارم 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»

اگه کسی تجربه ای داره واسه باطل شدن جادوی سیاه بگه.خیلی خستم حتی چند روز پیشم مامانم بدون اینکه بدونه دوباره اون اتفاقا شروع شده ،خواب دیده مامانبزرگم که فوت شده اومده گفته یه فکری به حال دخترت کن اون جادوهاشو باطل کن 

من یه اشخاصی روتوخواب میبینم که واسم کاری انجام دادن که حتی سرسوزن فکرشم نمیکردم آدم ازیه جایی ضربه ...

واقعا؟

منم زندگیم بدجور گره کوره!

ولی حقیقتا هم حوصله ندارم هم آرگوس دادن به سوره بقره میترسم

فقط چند وقت نماز استغاثه به حضرت زهرا میخونم

تا چهل مرتبه نذر کردم بخونم

به نیت همه حاجاتم و دفع طلسم

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
اینم بگم ازوقتی که گوش میکنم به صوت سوره بقره اشتیاقم به خوندن نمازبرگشته طوری که حتی نمازشبم میخونم

سلام کاربر عزیز .

مایکسال هرروز تو خونه سوره بقره خوندیم فقط روز آخر شبش خواهرم جن دید .!!!!چرا براشما اونجور شده برامااینجور ؟!

لایک نکنید .توروخدا 
من یه اشخاصی روتوخواب میبینم که واسم کاری انجام دادن که حتی سرسوزن فکرشم نمیکردم آدم ازیه جایی ضربه ...

خدای من 😢

واقعا همینطوره 

اونقد گریه میکردم گفتم خدایا اخه چرا اینجوری میشم دلیلشو نمیدونستم به لطف خدا ، خدا منو راهی خونه یه سیدی کرد وبا دعایی که برام درست طلسم شکسته شد به حول قوه الهی 🤲شکر خدا در ارامشم 

قصد دارم حرز امام جواد ع رو بگیرم وهمیشه داشته باشمش 

سلام کاربر عزیز . مایکسال هرروز تو خونه سوره بقره خوندیم فقط روز آخر شبش خواهرم جن دید .!!!!چرا برا ...

چشم برزخیشون باز شده 

من اون موقع که قران میخوندم 

نه اهنگ گوش میدادم

نه در مجالسی که غیبت و دورغ بود مینشستم

و این چیزا بود که گوش و چشم برزخیمو باز کرد

ادامه ندادم وگرنه تحمل دیدنشو نداشتم ودیونه میشدم 

عزیزم سعی کن روزا گوش بدی قبل ازگوش دادن ۵بارآیه الکرسی بخون وچهارقل به خودت فوت کن وصدقه بذار من از ...

فک کنم روزی بیست بارو ایت الکرسی میخونم قبل خواب حتما پنج بار میخونم حتما در روز و قبل خواب چهارقول و معوذتین میخونم حرز صعیر امام جوادو دارم کبیرشم از جای مطمینم سفارش دادم.چله زیارت عاشورا برمیدارم.نماز اول وقت میخونم قران میخونم دیگه هر کاری که شما فک کنی کردم از قلیابو سرکه هم استفاده کردم با اینکه خوب بود ولی کوتاه مدت بود اون روزا بعد سه روز استفاده با سنگ میزدن نصف شب به پنجره اتاقم که راهی به بیرون نداره به حیاط خلوت باز میشه و کسی تردد نداره.میزدن میگفتن بذار بیایم تو. 

قبلا هم دیده 

هر موجدی که خدا میگن باش بی درنگ موجود میشه یه ایه از سوره بقره هست فرموده خداوند 

بگو پناه برخدا ببر و اعوذ بالله بگه 

ادمایی که زیاد قران میخونن میبین وبهش بگو از خدا بخواد در راه خوندن این قران چیزای پرنور وپر عشق نشونش بده الهی آمین 

بعد از هر نماز به لطف خدا سوره هایی که امام صادق  ع در حدیثی فرمودن رو میخوندم  به خداوند ...

برای منم این اتفاق زیادافتاده چندین باررفتم حمام بعدصدای جیغ وداد یاصدای گریه کردن دخترم روشنیدم اومدم بیرون دیدم دخترم یاخوابه یاخیلی عادی نشسته وتلویزیوندمیبینه یاموقعی که میخوام غسل کنم احساس میکنم یکی موهامومیکشه یابدنمونیشگون میگیره ..ایناهمش بخاطره اینه که موکل یااجنه کافردوست ندارن آدماتمیزباشن وازکثیفی ونجاست خوششون میادوبعضی ازسحروجادوهابانجاست بهترعمل میکنه

بخاطرهمین گفته شده خانم هابلافاصله بعدازپاک شدن غسل کنن وسعی کنن غسلی به گردن نداشته باشن 

حتمابه نمازخوندن ادامه بده نذارهیچ چیزی مانعت بشه حتی تونستی نیم ساعت قبل نمازصبح بیدارشوونمازشب بخون عالیه خیلی حس خوبی میگیری