2777
2789
عنوان

چرا مدلشون اینجوریه بعضی آدما

104 بازدید | 5 پست

بچه ها من یه دختر خواهر شوهر دارم هم سن و سال کنه دختر بدی نیستا میشینه تعریف کردن و حرف زدن با من من حواسم هست نمیزاره حداقل حواسم نباشه این رفتار رو کنه جلو چشم من این رفتار می‌کنه بعضی وقتا داریم صحبت میکنیم یهو زل میزنم به صورت من چشم قره می‌ره و پشت چشم نازک می‌کنه یا یه تیکه های سنگینی میندازه به آدم جلو دیگران بارها دیدم این آدم مشکلش چیه من بدی یا رفتار زشتی هم نکردم درحقش نمی‌دونم چرا اینجوریه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مشکل شخصی داره ...

شاید در رفتار شما یا کلا کاراکتر شما یه چیزایی هست که باعث روشن شدن حسادتش میشه و مشکل خودشم هست...

تو همین سایت بارها دیدم به کسی کاری نداری ولی چنان باهات کار دارند😁

تو جمع وقتی تیکه میندازه شما هم بلند بگو تیکه انداختن خیلی زشته و دلیلش تو رفتارت را نمیفهمم ...با لبخند بگو

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

به اینا میگیم آدمای مودی! فاز به فاز میشن یهو انگار یچی یادشون میاد یهو رفتارشون تغییر می‌کنه شاید حسادت نمیدونم چ دلیل دیگه ای دارن ولی مودی ان

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

خاله همسر منم همین رفتار هارو داشت بعدها فهمیدم دخترشو میخواسته بندازه به همسرم موفق نشده

از من بدش میومده🤣

🪷🌱بالاخره‌جورمیشه‌جورچین‌روزگار‌برات🌱🪷