2777
2789
عنوان

تجربه من ازخوندن سوره بقره برای باطل

29101 بازدید | 190 پست

💥اول بگم هرکس میترسه یابارداره لطفانخونه💥

یه روزتوی سایت دنبال باطل سحرمیگشتم،دیدم خیلیادرموردسوره بقره ونمازحضرت فاطمه (س)گفتن،من نمازباطل سحرروچندین بارخونده بودم ولی همیشه تنبلیم میومدیاوسط نمازانقدرسرم سنگین میشدکه خوابم میگرفت ودیگه ادامه نمیدادم،مثلایه روزمیخوندم دیگه نمیخوندم تاچندروزیاچندهفته بعد!

اینطوریه که نمازباطل سحرباید۷روزیا۱۴روزهرشب خونده بشه تاتاثیرشوبذاره ولی من بیشترازسه روزنتونستم بخونم یعنی نمیشدهیچ جوره یاحال نداشتم یامریض میشدم نمیتونستم ادامه بدم....

هستیدبقیه شو بگم

لطفاخانمای بارداروکسایی که میترسن ازتاپیک برن بیرون تابقیه شوبگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوره بقره رودانلودکردم وهرروز گذاشتم باصدای بلندتوخونه پخش بشه هرموقع هم میذاشتم معمولاخونه تنهابودم وفقط دخترکوچولوم پیشم بود..

روزای اول چیزی نشدیعنی هیچ احساسی نداشتم وخیلی ریلکس به کارام میرسیدم وبه سوره گوش میدادم

ازروز سوم احساس میکردم بدنم مور مور میشه وتودلم خالی میشه وشباانگاری یه حشره نیشم میزدازخواب میپریدم میدیدم چیزی نیست خلاصه تاصبح همین اتفاقامیفتادوظرف وظروف میفتادوصداازهمه جای خونه میومد

بعدیه روزفکرکنم روزچهارم یاپنجم بودقشنگ احساس میکردم تپش قلب دارم ونفسم تنگ شده وهرچی آب میخوردم وخودموآروم میکردم فایده ای نداشت تااینکه تماس گرفتم همسرم اومدخونه وقتی اومدآروم شدم وحالم به کل تغییرکرد

اگه کاملشو گفتین منم تجربمو از خوندن قران بعد نماز بگم  راستش منفی 14 هست ( یه اتفاقات عجیبی اف ...

اره بگین لطفا

..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯‌                                                      

یک هفته که گذشت قشنگ کنارم احساس میکردم سایه های سیاه هستن، هی فکرمیکردم توهمه ولی نبود واقعاسایه های سیاه رومیدیم!ولی به ادامه دادم چون شنیده بودم اگه جابزنیم وادامه ندیم موکلا قوی ترمیشن،بااینکه خیلی اذیت بودم ادامه دادم وقتیم که دخترم میخوابیددلشوره واضطراب عجیبی تمام وجودمومیگرفت وقتی شوهرم بوداضطراب نداشتم!