2777
2789
عنوان

مادرم با پسری رابطه داره که از شوهرم دوسال بزرگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 4165 بازدید | 100 پست
بگید با یکی ازدواج دائم کنه اینجوری خیلی بهتره تا آخر عمر باهم زندگی کنن🏵💖

الان دوتا خواستگار داره ولی بخاطر پسره ردشون کرد

شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی اما حالا که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص ♥️💃
امان از دست این پدر و مادرا ک وقتی تنها میشن میزنه ب سرشون  دروغ نگفتن ک عشق پیری گر بجنبد ...

مادرشوهرمینا بفهمند آبروم میره 

شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی اما حالا که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص ♥️💃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه حتما بايد بگیر باسه دوتا آدم بالغ میتونن یا ازدواج کنن یا دوست باشن

اگه پسره متاهل باشه چی

این رابطه اصلاهیچیش باعقل جوردرنمیا.تفاوت سنی زیاد.بدونه اجازه خانوادش.صیغه.مادرت نیازبه راهنمایی دا ...

قبلا داییم میدونست مخالف بود اونا فکرمیکنن تموم شده الان با دایم قطع ارتباط کرده حرف نمیزنه

خب؟؟؟ همونجوری که فرزند برده‌ی پدر و مادر نیست، پدر و مادرم بالعکس برده‌ی بچه‌شون که نیستن که. می‌خو ...

دوتا خواستگار درست و حسابی داشت میخواستم عقد کنن یکیش همسرش فوت شده بود یکیشم پسر بود سنش ۵۵ بود همه راضی بودن بخاطر این پسره ردشون کرد

ببخشید ها ولی مادرت خیلی پرروعه شوهر سیغه ایشو میخواد بیاره تو حیاط شما😐 بزن فک پسره رو بیار پایین، ...

اصلا اگه شوهرم بفهمه اجازه نمیده ولی من میترسم فامیلامون فکرکنن حالا که عروسیمونه نمی‌خوایم مادرم خونش بمونه 

من به نظرم اگه متاهل نباشه و خانواده پسر در جریان باشن اشکال نداره ولی اخه اختلاف سنیشون معلومه همو ...

فدات آخه چرا هرچی مشکله می‌ریزه رو سر من 😢🥺

خب ابن مشکل ربطی به پارتنر مادر شما نداره ربط به ساختمون داره. می‌تونید به مادرتون بگید چون این ساخت ...

پسره هیچی نداره خرج پدر و مادرشو و خواهر مجردشم این میده دوهفته سمت ما شرکته دوهفته می‌ره خونشون بنظرم فقط میخواد جای خواب داشته باشه و غذاش آماده باشه حتی اگه خونه اجاره کنن هم کرایه شو نمیده

مگه حتما بايد بگیر باسه دوتا آدم بالغ میتونن یا ازدواج کنن یا دوست باشن

این چیزا رو عادی سازی نکنین لطفا

این همه تو نی نی سایت تاپیک خیانت میبینم بخاطر طرز فکر امثال شماست 

اگه اون آقا متاهل باشه چی؟میگه عقد نمیکنم فقط صیغه هیچ کس هم نباید بفهمه بنظرت یعنی چی؟

اگه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم❤❤❤❤❤❤❤❤🙏
خب مگه چیه   مامانش حق زندگی نداره ؟؟؟ به شوهرتم نگو  ولی واقعا ب ت ربطی نداره

اگه پسره بخواد بیاد خونه ما چی زندگی من بهم می‌ریزه به من ربط ندارد به کی داره شما حاضری با یه پسر که دوسال از شوهرت بزرگه تو یه حیاط زندگی کنی که روزی ده بار باهاش رودررو بشی شاید من می‌خوام تو حیاط خونه ام موهام باز باشه شوهرم سرکار می‌ره مادرمم شرکته اون پسره هم شب کاره

اگه پسره بخواد بیاد خونه ما چی زندگی من بهم می‌ریزه به من ربط ندارد به کی داره شما حاضری با یه پسر ک ...

دیگ چیزیه ک شده  . فوقش خونتو جداکن   درکل کاری ب اون اقا هم ندارم بفرض اونم نمیاد  زندگیتو جداکن از خونوادت خواهشااااا 

امان از پدر و مادرای بی فکر بابای منم با ی دخترس ۳۰ سال کوچیک تر 🤣🤣🤣 شوگر‌شدن مد شده 

مادرم داری؟

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭