2777
2789
عنوان

مادرم با پسری رابطه داره که از شوهرم دوسال بزرگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 4163 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی طرز فکر بیشترتون بر اینه که مادرش میتونه و مختاره که صیغه ی این پسر بشه حالم علاوه بر اینکه از جنس نر بهم میخورد از جنس ماده هم نیز هم 

حقتونه که در حق همتون خیانت بشه 

خب؟؟؟ همونجوری که فرزند برده‌ی پدر و مادر نیست، پدر و مادرم بالعکس برده‌ی بچه‌شون که نیستن که. می‌خو ...

همه حرفات درست و منطقیه ولی پسری که میخواد  صیغه کنه هدفش فقط سواستفاده و لذت زودگذره 

بعد مادرش خودش آسیب میبینه 

No Reply
همه حرفات درست و منطقیه ولی پسری که میخواد  صیغه کنه هدفش فقط سواستفاده و لذت زودگذره  بع ...

ببین فقط این دختر می‌تونه اینو تذکر بده ولی بعدش مادرش بخواد اشتباه کنه ایشون نمی‌تونه به زور جلوشو بگیره

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

اینا بی حیایی و بی عفتیه نه خود مختاری انسان عاقل 

بله انسان حق زندگی کردن و عاشق شدن و ازدواج داره نه اینجوری این سبکی اینم تو سن ۵۰ سال مگه دختر ۱۶ ۱۷ ساله اس اینجوری میکنه

ایشون باید تو این سن عزت و احترام خودشو نگه داره تا احترام خانواده اش هم حفظ بشه 

با آبرو دخترشو راهی خونه بخت کنه اینکار کلی تو زندگی دخترش هم تاثیر میذاره تنها که خودش نیست 

بعدش هم بره با یه اقای همسن و سال خودش ازدواج کنه که طرف شخصیت داشته باشه و همدیگه رو درک کنن 

نه اینکه یه چیزی باب شده دختر میره با مرد سن بالا و پسر میره با زن سن بالا بعد میگن چیزی نیست که 😐 اتفاقا خیلی بی فرهنگی و بی حیاییه و بیشتر سو استفاده و هوس هست نه درک منطقی 

ما هم تا بحال کسی ندیدیم تو این رابطه ها خوشبخت باشه یا بجای خوبی رسیده باشه جز یه طرف رابطه به پول یه طرف دیگه به هوسش نه عشقی در کاره نه چیزی خودتو با این چیزا نه گول بزنین نه ادای روشن فکرا دربیارید