2777
2789
عنوان

مادرم با پسری رابطه داره که از شوهرم دوسال بزرگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 4164 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره عقد نمیکنه میگه پدرو مادرم نفهمن ولی من حس میکنم متاهله

ببشترین ضربه رو مادرت میخوره بعدن ول میکن میره زن جون میگیره مادرت هم این وقت فقط وابسته میشه شایدم عاشق نمیدونم ان شاءالله خدا خودش مسیر درست رو زود بزار جلو پاشون

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
پسره نمی‌خواد عقد کنه میگه پدرو مادرم نفهمند ولی من حس میکنم متاهله دروغ میگه

به مادرت بگو هرکاری میکنی بکن ولی صداش درنیار آبروم نبر بزار کار خودش بکنه این پسره ولش میکنه میره موندنی ک نیس شایدم میخاد یه چیزی ازش بکنه

پسره بگیر نیس مشخص  مامانت پولداره؟

حقوق بگیره شاغل هم هست

شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی اما حالا که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص ♥️💃
مگه حتما بايد بگیر باسه دوتا آدم بالغ میتونن یا ازدواج کنن یا دوست باشن

درست ولی خودتم میدونی تهش چی میشه ب نظرت خانواده پسره بفهمن میزارن تا آخر عمر پسرشون دیگ زن نگیره مشخصه کی ضربه میخوره

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
خب؟؟؟ همونجوری که فرزند برده‌ی پدر و مادر نیست، پدر و مادرم بالعکس برده‌ی بچه‌شون که نیستن که. می‌خو ...

من نمیگم مثل برده باشه

اون آقا دزدکی این خانم رو صیغه میکنه

تا جایی که میدونم و شنیدم در صیغه زن هیچ نفقه ای نداره

اون آقا فقط و فقط دنبال هوسه

این خانم میتونه ازدواج دائم کنه با یکی همسن خودش نه یکی که جای بچشه

اینجا بحث اجازه گرفتن نیست

و یه نکته ی دیگه اون آقا راحت میتونه این خانومو ول کنه بره

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...
درست ولی ازدواح داعم ن صیغه

اونم کسی نفهمه از سمت اونا ولی ما تو یه شهر کوچیکیم سریع همه متوجه میشن اگه اون بره زن هم بگیره کسی نمی‌فهمم قبلاً صیغه داشته

شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی اما حالا که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص ♥️💃

این رابطه اصلاهیچیش باعقل جوردرنمیا.تفاوت سنی زیاد.بدونه اجازه خانوادش.صیغه.مادرت نیازبه راهنمایی داره توسط بزرگتری.باخانوادش اگرکسی محرم اسرارتون هست درمیون بزار.اگرنشد ازمادرت بخاه اول مشاوره بره بعدتصمیم بگیره

من نمیگم مثل برده باشه اون آقا دزدکی این خانم رو صیغه میکنه تا جایی که میدونم و شنیدم در صیغه زن ه ...

دقیقا منم از همین میترسم

اونم کسی نفهمه از سمت اونا ولی ما تو یه شهر کوچیکیم سریع همه متوجه میشن اگه اون بره زن هم بگیره کسی ...

ب نظر من تنها کاری ک میتونی بکنی مادرتو راضی کن با یک مشاور صحبت کنه ببین اون چی میگ ان شاءالله ک همه چی درست شع

این رابطه اصلاهیچیش باعقل جوردرنمیا.تفاوت سنی زیاد.بدونه اجازه خانوادش.صیغه.مادرت نیازبه راهنمایی دا ...

نمیدونم اصلا حرف منو گوش نمیده قبلاً پایین میدونستم مخالف بود الان با اونم حرف نمیزنه و قطع رابطه کرده

دقیقا منم از همین میترسم

بگید با یکی ازدواج دائم کنه

اینجوری خیلی بهتره

تا آخر عمر باهم زندگی کنن🏵💖

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...
به مادرت بگو هرکاری میکنی بکن ولی صداش درنیار آبروم نبر بزار کار خودش بکنه این پسره ولش میکنه میره م ...

همینطوره وگرنه کدوم پسر میاد با کسی که از خودش ۲۰ ساله بزرگتره ولی من خیلی استرس دارم