2777
2789
عنوان

مشاور تحصیلی

51 بازدید | 7 پست

سلام  من دوازدهمم یه سوال داشتم..

من پارسال یه ماه مشاور داشتم.. ولی از لحاظ روحی فشار بدی روم بود چون عملا هیچ تفریحی نداشتم و فقط درس بود..از یه طرف درسای مدرسه و از یه طرف کنکور..برای همین کنسلش کردم ..از اونموقع خیلی از درس و کنکور زده شدم ولی الان میخوام دوباره شروع کنم و مشاور بگیرم چون برنامه ریزی و تست زنی و خیلی چیزا رو نمی‌دونم و نمیدونم از کجا شروع کنم اما میترسم دوباره همچین اتفاقی پیش بیاد نمی‌دونم چیکار کنم 🤦🏻‍♀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها بعد یچیزی دوازدهمی هستی؟  و اینکه حداقل هفته ای یه بار تفریح رو داری؟

بله دوازدهمی هستم روزای تعطیل با برنامه ۱۲.۱۳ ساعت درس میخونم روزای مدرسه ۸ تا ۱۰ ساعت

روز جمعه ها هم تعطیل دارم آزادم من خیلی تفریح خوشم نمیاد نصف روز رو هم جمع بندی یه هفته رو انجام میدم

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :)؟! ️