2777
2789

میشه اگه کسی راه حلی داره بگه

منظورم غم و غصه گذرا نیست

افسردگی که همه چیز براتون نا امید کننده و بی معنی باشه و هیچ چیز خوش حالتون نکنه و فقط به اتفاقای منفی و تلخ فکر کنید...

کسی راه حلی پزشکی دارویی سراغ داره؟

من می‌دونم خدا بهم یه بچه سالم و خوشگل عطا می‌کنه و حال خودم هم خوب خوب میشه. من تونستم با کمک خدا پنیک و پشت سر بذارم و بارداری نرمالی داشتم. اما الان بچه سه ماهم رشد دور سرش کنده و وزنش کمه نگران سلامتیش هستم خدایا خودت کمکمون کن.

والا من اوضاعم کلا خیلی خرابه

وقت گرفتم دکتر هزینش یطور بود فکر کردم بعدش باید برم تراپی که غم از دست دادن پولمو تحمل کنم

البته حق داره دکتر 

ولی واقعا هزینه اش یطوره که آدم سختشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینطور بودم خداروشکر رفتم پیش روانپزشک با دارو خیلی بهترشدم

من یک ماه دارو خوردم بهتر شدم ولی قطعش کردم...

من می‌دونم خدا بهم یه بچه سالم و خوشگل عطا می‌کنه و حال خودم هم خوب خوب میشه. من تونستم با کمک خدا پنیک و پشت سر بذارم و بارداری نرمالی داشتم. اما الان بچه سه ماهم رشد دور سرش کنده و وزنش کمه نگران سلامتیش هستم خدایا خودت کمکمون کن.

از وقتی همه چی و دایورت کردم به تخم مرغم افسردگیم کاامل خوب شد من خیلی وخیم بود اوضاعم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

خخخخ منم داشتم روخودم کار کردم خوب شدم 

من خیلی اوضاع زندگیم پیچیدست و سخت، بخدا برای فردا اینترنتی وقت گرفتم..بعد زنگ زدم پرسیدم 

هزینه رو که گفت اصلا اضطراب گرفتم

یه بارم نیست که 

بخوای بری، هی باید بری

من اضطراب های شدید داشتم. پنیک اتک داشتم. و یک سری حالتهای دیگه که چون ادمهای کمی تجربه کردند نمیگم

بعنوان کسی که خیلی از مشکلات روحیو تجربه کردم، روانپزشک رفتم، روانشناس رفتم، معنویت درمانی کردم، طب سنتی رفتم برای تعدیل مزاج و ...

باید بگم اول از همه رابطه تو با خدا خوب کن، نمازتو اول وقت بخون نصف راهو رفتی

من یک کار دیگه م کردم که واقعا واقعا بعد از یکمدت نمیگم اضطرابم صفر شد ولی خیلییییی بهتر شدم و حملات شدید دیگه تجربه نکردم شکرخدا.. اونم اینکه حرز امام جواد ع تهیه کردم.. واقعا انگار معجزه بود

بنظرم یک طب سنتیم برو، گاهی یک مزاج غلبه میکنه باعث اضطراب یا فکر و خیال میشه..

روانشناسم اگر واقعا باتجربه باشه خوبه.

اما گزینه اخرت باید روانپزشک باشه.. اینها رو که گفتمو انجام بده البته قطعا مثل هر درمان دیگه نیاز به زمان و استمرار داره.

اگر دیدی خوب نشدی برو روانپزشک.. شک نکن خوب میشی نیاز به روانپزشکم پیدا نمیکنی

موفق باشی

گاهی امید، تنها 
من اضطراب های شدید داشتم. پنیک اتک داشتم. و یک سری حالتهای دیگه که چون ادمهای کمی تجربه کردند نمیگم ...

من انقدر حالت های بد دارم

مثلا ترسای بیخود ترس از انواع بیماری ها...

روان شناس هزینه بره

روان پزشک هم چون قصد بارداری دارم قرصا رو نباید مصرف کنم... اگرم افسردگی درمان نشه بارداریم سخت میشه...

نمی‌دونم چه کنم...

رفتم دکتر یه مشت قرص نوشته ان شالله تاثیرکنه 

قرصات چیه؟