2777
2789
عنوان

اضطراب جدایی از بچه هام رو دارم

125 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من بچه ها رو میزارم مدرسه خیلی نگرانم همش ذهنم درگیره ناراحت نشن کسی دعواشون نکنه پسرم کلاس سوم هست این سه سال انجمن بودم خودم تو مدرسه میرفتم میشستم ولی این مدرسه نمیزارن .چند روزه مدرسه رو عوض کردم آوردم مدرسه جدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا بااین افکار ، روحیه و آینده بچه‌تون رو خراب نکنید،الان ناخواسته دارید باعث این کار میشید. به این فکر کنید که مثل بقیه بچه ها اونم سرکلاس نشسته داره درسشو گوش میده و زنگ تفریح هم پیش دوستاش داره بازی و صحبت میکنه. همه موارد تربیتی رو بهش بگید توی خونه و خیالتون راحت باشه از بابت عکس العملش نسبت به اتفاقات و حرفای پیرامونش در نبود شما.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
خیلی نگرانم دست خودم نیست بر میگردم تو خونه تا برم دنبالشون قلبم میترکه

ای وای حالامن صبح که دخترم میره مدرسه تاظهرکارام ومیکنم تاساعت یک دخترم میادمیگم خوبه این مدرسه هاهست اینابرن حداقل تاظهربه کارامون میرسیم خیالمم راحت هست توام بدبه دلت راه نده هیچ اتفاقی نمیفته 

لطفا بااین افکار ، روحیه و آینده بچه‌تون رو خراب نکنید،الان ناخواسته دارید باعث این کار میشید. به ای ...

میشه بگی خطرات چیه ؟خیلی به بچه هام وابسته ام هی بهشون فکر میکنم هر لحظه

میشه بگی خطرات چیه ؟خیلی به بچه هام وابسته ام هی بهشون فکر میکنم هر لحظه

اینکه کسی جاهای خصوصیشون رو دست نزنه ،اینکه خونه غریبه و دوست و اشنا بدون اجازه مستقیم خودتون نرن، اینکه با غریبه ها صحبت نکنن، کسی خواست جای خوصوصیشو نشون بچه تون بده نذاره و‌فرار کنه ازونجا. نذاره بقیه بهش زور بگن. باهاتون دوست باشه و از اتفاقای مدرسه باهاتون صحبت کنه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
اینکه کسی جاهای خصوصیشون رو دست نزنه ،اینکه خونه غریبه و دوست و اشنا بدون اجازه مستقیم خودتون نرن، ا ...

اینا رو بلدن یادشون دادم.اینکه گفتی داری با این افکار آینده بچت رو خرتب میکنی یعنی چی میشه منظورم؟

اینا رو بلدن یادشون دادم.اینکه گفتی داری با این افکار آینده بچت رو خرتب میکنی یعنی چی میشه منظورم؟

بچه بهت وابستگی شدید پیدا میکنه اونم در نبود شما دچار اضطراب و تشویش میشه اعتماد بنفسش پایین میاد، حتی بزرگتر هم که بشه توی زندگیش به مشکل میخوره، یا ممکنه دوستاش رو ببینه ک انقد مادرشون بهشون چسبیده نیست متوجه غیرعادی بودن شرایط خودش بشه و گریزون بشه ازتون که بلکه ظاهری پیش دوستاش اونم عادی بنظر بیاد شرایطش.

در کل این همه وابستگی ب ضرر خوده بچه‌تون هست.

بهش میدون بدین از دور مواظبش باشید فقط بیشتر نه،

نیاز نیست مدرسه دنبالش باشید فرصت اشنا شدن با محیط رو ازش میگیرن خودشو زیر ذره‌بین شما همیشه میبینه و عکس العمل هاش رو‌هم تحت تاثیر قرار میده حتی، اینطور بگم مجبور میشه از همین سن کم خودش نباشه و توی نقش باشه.که مامانم داره میبینه پس واکنشم باید این باشه!!! زورکی بزرگ شدن و بزرگ فکر کردن.

پیش یه مشاور هم برید .