2777
2789
عنوان

یک خواستگار با چنین خصوصیات و داریی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 61 پست
خب نمیشه همه خوبی ها رو یک‌جا داشت این همه سرمایه و پول تبدیل میشه به رفاه و آسایش محض خب بایدم از ی ...

من خودم بین پول و تحصیلات

تحصیلات رو انتخاب کردم برای انتخاب همسر

اینا به نظرم سلیقه ای هست

حالا این خانم قطعا خودش میدونه چطوری انتخاب کنه همسرش رو

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله اون زودجوشیش هم با  سیاست و رفتار درست و اصلاح مزاج و تغذیه درست میشه

اونقدر هم زود جوش نیسته فقط چندتا سابقه دعوا داشته این نیست همیشه دعوا و داد بی داد کنه

درسته پولداره ولی تحصیلاتشون خیلی خیلی متفاوته بعدا دیدگاه های دختره عوض میشه اذیت میشن همچین موردی رو دیدم که دختره بعد پزشک شدن طلاق گرفت چون شوهرش دیپلم داشت و شغلش آزاد بود 

همه چی خوب بود تا اینکه گفتی عصبی و دعواییه من بودم قبول نمیکردم چون شرایط دختر هم خیلی خوبه و میت ...

ولی هرکسی نقصی داره دختر هیچ وقت کامل پیدا نمیکنه

یکی باشه خیلی خوب باشه اخلاقش پول نداشته باشه

یکی باشه تحصیلات و پول داشته باشه مشکل اخلاقی داشته باشه

خلاصه هرکسی نقصی داره زود عصبی شدن خیلی نقص بهتر نسبت به بی پول یا هول بودنه

من منفی بود نظرم😅

😄😄

برات مینویسم که فراموش نکنم تو بامن چه کردی عاشقش شدم عاشق اون چشمای یشمیش که با کتش ست بود اون ریش جوگندمی مرتبش وقتی اونم لبخندشو زد فهمیدم اونم خاطرمو میخوادمن جنوب اون شمال،تو کوه آرامشم بودی چرا کنارت الان اینقدر میترسم؟چی شد چشم یشمی من😔🌱                                               دلتنگتم مامان،تو این مسیر فقط به من و تو داره ظلم میشه مامان دیدی همه میگفتن این دخترت مثل تو آروم و مظلومه بختمون هم مثل هم شد)(۲۶ اردیبهشت بعد از ۱۰ماه صداتو شنیدم بار دوم هم همینجا میام ثبتش میکنم                            اینای که تاپیک ترسناک میزنید تا حالا ترس رو تو روز عادی تجربه کردی؟تاحالا تو روز عادی جوری لرزیدی که انگار برف باریده و تو کاپشن نپوشیدی؟دنباله راه فرار بودی ولی در باز بود و نرفتی؟پس هنوز نمیتونی قضاوتم کنی                                      چرا از تاپیکی که خوشت نمیاد اصرار داری باشی؟گزارش میزنی قضاوت میکنی توهین میکنی بحث میکنی نفرین میکنی؟خب چرا نمیری؟اگه بنظرت مسخرس این شکلک بفرست 😁و برو!!!اگه فکر میکنی دروغه اونو بصورت یک داستان کوتاه یا یک رمان بلند بخون ولی خودت و روحت رو خسته نکن(تیکربارداری که خاتمه یافت)

چطوری با ۵۰ میلیارد اینهمه چیزی خریده؟

همون خونه‌ی دو طبقه‌ی نوساز تو یه محله‌ی خوب اقلا چهل تومن میشه که

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر

به نظر من که خوبه. 

ولی دختر دکتر میشه خجالت نمیکشه بعدا بگن تو دکتری شوهرت دیپلمه؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

چطوری با ۵۰ میلیارد اینهمه چیزی خریده؟ همون خونه‌ی دو طبقه‌ی نوساز تو یه محله‌ی خوب اقلا چهل تومن م ...

دقیقا الان یه خونه بخوای بسازی با زمینش۵۰ میلیارد در میاد 

همسن دختر باشه ۲۷

۲۷ خوبه 

اما بازهم بستگی به روحیات دوستت داره کلا درست نیست بدون شناخت و بدون طی کردن دوره آشنایی بله بگه 

اما مورد خوبیه وقت بزارن رو آشنایی 

یه وقتی دیدی پسره از دوستت خوشش نیومد یا دوستت از اون خوشش نیومد