2777
2789
عنوان

حجامت و زالو برای جوش صورت خوبه؟

964 بازدید | 15 پست

یه بار حجامت عام بین دو کتف انجام دادم و امروز پشت یکی از گوش هام...بعدش باید زالو رو صورتم بندازم به نظرتون تاثیر داره ؟دیدین کسی راضی بوده باشه؟

خسته شدم از جوش 🥴

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون زالو واسه همورویید خارجی هم خوبه؟؟

نمیدونم، هموروئید چی هست‌؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
من واسه جوش زالو انداختم خوب شد

درد نداشت؟ من بدم میاد موجود زنده رو صورتم باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عالیه ولی چرا پشت گوش  پشت گوش برا سردرد های میگرنی می‌زنند  باید زیر چانه رو میزدید&nbs ...

دکتر گفت پشت گوش...حجامت زیر چانه تا حالا نشنیدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به من پیشنهاد دادن و نکردم بدم میومد جوشامرفت

چطوری رفت؟کار خاصی انجام دادین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره عالیه  سعی کنید حجامت طب اسلامی انجام بدید خیلی خیلی بهتره

چه فرقی داره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز جان مال کدوم شهری؟دکترت مطمئنه؟

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....