2777
2789
عنوان

خالم امروز بعد ۴ سال ارومو بدون درد خوابید🥺🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توراخدا خواهش میکنم واسه مادر من دعا کنید شب شهادت تورا به فاطمه ب زهرا قسمتون میدم یک دعا یک صلوات ...

انشالله که بهترین جواب رو از حضرت زهرا بگیرید❤️

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

اول از روده شروع شد.بعد زد ب کبد.بعد رحم تیر اخرش هم ب لگنش بود🥺

ترو خدا الان دلتون شکسته برای مادر شوهر من دعا کنید اونم سرطان داره خدا می دونه بعد اون چ بلایی سر من خانوادم میاد چقدر غریب میشیم ب ما غریبیمون رحم کنه شفاش بده

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
ترو خدا الان دلتون شکسته برای مادر شوهر من دعا کنید اونم سرطان داره خدا می دونه بعد اون چ بلایی سر م ...

انشالله که خدا شفاشون بده.حاجتتون رو از صاحب این شبای عزیز بگیرید❤️

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

انشالله که خدا شفاشون بده.حاجتتون رو از صاحب این شبای عزیز بگیرید❤️

انشالله خاله ای شمام همنشین حضرت زهرا باشه

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍