2777
2789
عنوان

خالم امروز بعد ۴ سال ارومو بدون درد خوابید🥺🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 35 پست
الان چند سالته ؟ مرگ حق همه است عزیزم تو باید زندگی کنی ، منم 19 سالم بود مادرم رحمت خدا رفت

۲۶ سال عزیزم ممنون زندگی کردم اما نتونستم دلمو خوش کنم چون خیلی هم بد اوردم تنها َدم الان دوتا بچه دارم خداروشکر ولی تنهام حتی بچه هامم جایی ندارم ببرم.خدا مادر شماروهم رحمت کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترشم مرد فقط این جسمشه ک مونده ..منم ۱۴سالم بود مادرم رفت بعد اون دیگه هیچی خوشحالم نکرد

مادرش وصیت کرده بود بچهاش تو خاکسپاری و ختمش نباشن🥺 دلم برا دخترش کبابه

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

خدا رحمتش کنه ، هم خودش راحت شد هم تمام اطرافیانش  عمه منم 5سال جنگید و اخرش ارام خوابید

خودش راحت شد.دو سال پیش میگفت هی ب شوهرم میگم دیگه ول کنیم درمانو راحت شم. انقدر مسکن میزدن بهش دیگه هیچ دارویی ارومش نمیکرد🥺

بعنی میدونست داره میره؟

اره روز قبل فوتش مامانم رفته بود بیمارستان میگفت انگار اصلا دیگ تو این دنیا نبود.ماهارو یجوری نگاه میکرد.همش زیر لب با خودش صحبت میکرد.

فقط با پسرش و همسرش چند کلام حرف زده بود

توراخدا خواهش میکنم واسه مادر من دعا کنید شب شهادت تورا به فاطمه ب زهرا قسمتون میدم یک دعا یک صلوات یک حمد  ۰بچه ی معلول داره پشت وپناه اون بچس بعد خدا ۰دعا کنید جواب سی تی ش خوب باشه