2777
2789

پدر شوهرم کیش ویلا دارن

بسیار ادمای توقعی هستن یه بار برن من زنگ نزم حالشونو بپرسم باهام بد میشن و این اتفاق افتاده

قضیه از این قراره حساب کردیم رووی ویلاشون برنامه سفر ریختیم به ما کلید ندادن گفتن خودتون بگیرین با دوستامون دونگی گرفتیم رفتیم به دلیل کرایه خونه نجومی یک روز موندیم یک بارم زنگ نزدن حال بپرسن مادر شوهر دوستمون همش بهش زنگ میزد

به دو دلیل زنگ نزدن

پسرشون بخاطر این موضوع باهاشون بحث کرده

و با من بد شدن چون من یه عروسی قاطی باهم رفتیم روسری نذاشتم که پوشش خودمه

از این موضوع چند وقت میگذره اصلا از من خبر نمیگیرن من باید چیکار کنم ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخوای چیکار خبر بگیرن عجبا خانواده شوهر وقتی زنگ نمیزنن گلایه میکنید چرا نمیزنن زنگ میزنن میگین مارو کنترل میکنن دخالت میکنن بیکاری چه بهتر که کاری باهات نداشته باشن اگه گلایه کردن زنگ نمیزنی بگو من به کسی زنگ میزنم که بهم زنگ زده باشه و احوالمو پرسیده باشه

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤

الان که اونا ول کردن تو ول نمیکنی دلت دعوا میخوادا

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤

این پدر و مادر شوهر رو چه نوکریشونو بکنی چه نکنی انگار فرقی به حالشون نداره.

ببین رابطه ات با اونا چه تاثیری روی رابطه خودت و شوهرت داره فقط ، بر این اساس تصمیم بگیر

چون کلید ویلاشون و ندادن باهاشون سر سنگین باش و اگه رفت و آمدتون هم خوب شد هر وقت رفتن جایی بهشون زنگ نزن بزار عادت کنن که اهل زنگ زدن نیستی پروفایل منو هم ی نگاه کن

کاربر قدیمی ام ترکیدم عاشق ایرانم .الهم اجعل عواقب امورنا خیرا

ببین خوبی هاشون بیشتره یا بدی هایی که در حقت کردن.

اگه خوبی هاشون بیشتره تو یه زنگ بزن .به شوهرتم بگو بخاطر تو زنگ زدم .

اگرم کلا رو مخن بی خیالشون شو

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

سلام هیچ درسته پوشش خودته اما یه سر بزن تو قران ببین خدایی که شما رو خلق کرده درمورد پوششت چی گفته ...

اخه چرا میخوای اعتقادت خودتون و به خورد بقیه بدین؟استارتر نصیحت نخواست 

خواهشا گشت ارشاد نشو

خدای رنگین کمان🕊️

سلام هیچ درسته پوشش خودته اما یه سر بزن تو قران ببین خدایی که شما رو خلق کرده درمورد پوششت چی گفته ...

قرآن رو سر ما جا داره اما ربطی ب این موضوع نداره همون قرآن گفته لا اکراه فلدین در دین اجباری نیست همون قرآن حق انتخواب داده ب پیروانش  

تازه وارد نیستم دوتا کابری قبلیم تعلیق شدن