2777
2789
عنوان

کودک خجالتی

210 بازدید | 10 پست

دخترم چهار سالشه و پسرم یک سال و نیمه،دخترم اجتماعی تره فقط با آدمای غریبه ای که تازه میبینه سخت ارتباط میگیره،ولی پسرم فقط با مادرم و پدرم و خودمون رابطه ش بهتره وقتی اطرافیان رو به مدت طولانی نمیبینه سخت تر ارتباط میگیره و هر جا میریم اگه من از جام پاشم پشت سرم گریه میکنه و شوهرم بابت این موضوع نگرانه،بنظرتون معضل بزرگیه؟

نه عزیزم سنش خیلی کمه بزرگ بشه خوب میشه  تازه خیلیم خوب نیست بچه ها با غریبه ها ارتباط برقرار کنن باید محتاط باشن و فقط به خونوادشون اعتماد کنن وگرنه با یه پفک فریب میخورن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های منم همین هستن الانم توی مدرسه خجالتی 

حالا دخترم میره کلاس موسیقی رفتارش خیلی خوبه تنهایی با استادش سر کلاس میشینه من بیرونم،امشب شوهرم دوستش برا اولین بار اومده خونه ما انتظار داره دخترم خیلی راحت بره پیش دوستش بشینه،این طفلی میگفت مامان میترسم برم اومد پیش من تو اونیکی اتاق

حالا دخترم میره کلاس موسیقی رفتارش خیلی خوبه تنهایی با استادش سر کلاس میشینه من بیرونم،امشب شوهرم دو ...

دختر من توی کرونا نتونستم  حتی مهد بفرستم بره الان خیلی خجالتی بلد نیست زیاد با کسی ارتباط برقرار کنه موندم چکار کنم 

دختر من توی کرونا نتونستم  حتی مهد بفرستم بره الان خیلی خجالتی بلد نیست زیاد با کسی ارتباط برقر ...

کلاسای دیگه بفرستش،تو جمع بیشتر برو ،حالا من پسرم که ۱۷ماهشه اینجوریه

من بچه فامیلمون تا 7 سال خیلی وابسته و ترسو بود بالغ شد کلا عوض شد الانم یه شهر دیگه دانشجو هست

خب نمیشه که هرروز رفت مهمانی ما ماهی دوبار خونه مادر شوهرم میریم ماهی یبارم خونه مامانم،این مابین هم چند ماه یبار خونه داداشام به اندازه کافی تو جمع میرن