2777
2789
عنوان

وحشی خونه ای به نام پارسی پوشان😏

| مشاهده متن کامل بحث + 3076 بازدید | 70 پست
همچین وظیفه ای نداره؟؟؟؟؟🥴🥴🥴  پس دقیقا وظیفش چیه؟؟؟؟

میومد اونجا تایم چای و خوراکی داشتن .هر جلسه یکی از بچه ها باید خوراکی میخرید چایی دم میکرد برای همه میاورد بعد استکانهارو میشست زمین رو جارو میزد.

یعنی نیروی خدمات نداشان از کاراموز استفاده میکردن.

پیگیری کن عزیزم،حتما بماخبر بده میخوام ببینم چه برخوردی باهاشون میکنن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم روش صحیح آموزش چیه اما مربی ما اول دامن روآموزش داد بعد پیرهن واینکه ماهم چندتا کاربدون آستین یاحتی بدون یقه دوختیم بعد بهمون یقه وآستین یادداد گفت کارای قبلیتونو بیارید کامل کنید 

اتفاقا الان متوجه شدم که دختره کارت مربیگری براش صادر نشده.میخوام پدرش رو دربیارم میرم شکایت

حق داری چرا باید کوتاه بیای..... چقدرم پرررو و حق به جانب هستن

انقدر از من قلط املایی نگیرید خودم بلدم درس خوندم هتمن راهتم که اینجوری مینویسم
میومد اونجا تایم چای و خوراکی داشتن .هر جلسه یکی از بچه ها باید خوراکی میخرید چایی دم میکرد برای همه ...

ببین اینا همه رو فردا که رفتی فنی حرفه ای بگو .... پدرشونو در میارن

انقدر از من قلط املایی نگیرید خودم بلدم درس خوندم هتمن راهتم که اینجوری مینویسم
خیلی ترسویی بخدا من بودم  یه ثانیه تحنل نمیکردم هر چی گفت بدترشو بارش میکردی

دیگه رفتم فنی ح فه ای استعلام گرفتم فهمیدم کارت مربیگری به نام صادر نشده اقاهه گفت اگر خودش بیرونت کنه باید پولت رو پس بده اما اگر خودت بیای بیرون هیچی بهت تعلق نمیگیره.

منم ازش مدرک نداشتم که تلفنی هیکلم رو پیاده کرده بود.

بهش پیام دادم توی اپلیکیشن نگاه نکرد منم همه رو اس ام اس کردم که خودت گفتی نیا پس حساب کتاب کن تا من نیام باز جواب نداد.

منم مولر رفتم .اولش توی گروهی حضوری رفتم تو سه ماه عالی یاد میداد نازک دوزی رو با کمترین شهریه . بعدا رفتم آموزشگاه برای مدرک .

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

پیگیری کن عزیزم،حتما بماخبر بده میخوام ببینم چه برخوردی باهاشون میکنن

صد درصد فنی حرفه ای کاراموز رو نمیگیره اموزشگاه رو ول کنه اما حداقل یکم خودشون رو جمع میکنن .بعدم میخوام برم صنف خیاطها شکایت کنم.بخدا از پریروز اعصابم نابود شده

بمیرم برات منم زخم خوردم ولی بعدش خدابهم یه فرشته دادجبران تمام سختیام یه مربی فول آپشن خدالعنت کنه ...

خدانکنه مهربونم.زنده باشی و سلامت.اتفاقا جاریم داره یه اموزشگاه میره عاااالی بهم معرفیش کرد امروز رفتم محیط رو دیدم با خانمه صحبت کردم فوق العاده مهربون و با شخصیت .

ایشالله از چند روز دیگه میرم اونجا.