2777
2789
عنوان

وحشی خونه ای به نام پارسی پوشان😏

| مشاهده متن کامل بحث + 3076 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا از داد و قالش نترس اینجوری دادو بیداد کرده که نری شکایت پیگیر باش اون باید بترسه نه شما

نه بابا بخدا اینقدر هم بی دست و پا نیستم.کاری کردم پولم رو یعنی پول ازمون با جلساتی که مونده بود رو بهم برگردوند.

حالا یکی دیگه از دوستام هم میخواد بیاد بیرون.بعد میرم شکایت.

خوب تو پرتابل وقتی هست یعنی داره اما پول واریز نکرده براش چاپ کنن بفرستن  اما شما باید از نحوه ...

اینو نمیدونستم.

خوب شد گفتین.

حتما از اینهاش شکایت میکنم.

مدام صداش تو گوشمه که تو مگه کی هستی؟

بهش گفتم کاش به جای بی ادبی و تماس یه روز میومدین اموزشگاه باهم صحبت میکردیم.داد کشیده سرم که تو؟تو؟من باتو کاراموز جزء چرا باید جلسه بذارم!

گفتم توهم نزن بابا حرف دونفره دیگه چه جلسه ای خودتو بالا گرفتی.

اینو نمیدونستم. خوب شد گفتین. حتما از اینهاش شکایت میکنم. مدام صداش تو گوشمه که تو مگه کی هستی؟ ...

پس کوتاه نیا برو فنی حرفه ای بگو حداقل به یکی مجوز بدین که آداب داشته باشه با کارآموزا ارتباط برقرار کنه نه اینکه پولکی باشه 

برو خودت تنهایی از هیچی هم نترس  پیاماشام نشون بده تهدید کرده

همه رو دارم .

تا امروز صبح هی پیام میداد که با بقیه بچه ها ارتباط داشته باشی ال میکنم و بل میکنم و این حرفها.

گفتم جای تهدید پولمو بده.دیگه هم پیام نده بیکار نیستم که.

از ترس اینکه نرم اموزشگاه سر و صدا کنم پول رو واریز کرد امروزم رفته بود تو اموزشگاه نشسته بود از ترسش🤣🤣🤣

اونجا هم به همه گفته که ما فلانی رو اخراج کردیم چون داشت جو رو خراب میکرد.لعنتیها بد توهم زدن.

حالا وقتی با مامور فنی حرفه ای جلو شاگرداش رفتم ابروش رو بردم میفهمه دروغ نگه

دختره هم مثل مادرش با سر و صدا میگه ببین مامان من اخلاقش همینه با ماها که بچه هاشیم هم همینطوره.

گفتم روابط خانوادگیتون به من ربط نداره.

مادرت اگر واقعا مدیر بود تورو دخترش نمیدید.مربی میدید منم کاراموز.

جفتمون رو میبرد دفتر میگفت جلو من مدیر مشکلتون رو بگین با هم حلش کنیم نه که گوشی رو برداره با داد و هواار و بی ادبی و بی احترامی از دختر خودش دفاع کنه.

الانم داره زمزمه اضافه شهریه میکنه برای بچه ها .پول منو داده میخواد از بقیه جاشو پر کنه.

داد میزد سر من که من با بدبختی دارم جهاز دخترمو جور میکنم.گفتم به من چه خوووووب.

این باعث میشه هر رفتاری خواستی با بقیه داشته باشی؟

از همه چی بیشتر این بهم برخورد که میگفت از اینکه همشهری شما هستم واقعا ناراحتم.

حالا ما شمالی هستیم و اصالته یه طرفم به روسیه میخوره یه طرفم به شهر رشت.

اون خانم اصلا معلوم نیست به کجای شماله فقط میگه من شمالیم.از بس عقده اینو داره که شمالی باشه.

صدبار دخترش گفت ما فقط یه مادر بزرگمون نمیدونم جدمون مال اطراف شمال بوده این دیگه ول نمیکنه.