2777
2789
عنوان

وحشی خونه ای به نام پارسی پوشان😏

| مشاهده متن کامل بحث + 3074 بازدید | 70 پست

چشمتون روز بدنبینه مادره هم زنگ زد به من .من هنوز تو راه خونه بودم تو خیابون .هررررچی لیاقت خودش و خانوادش بود بار من کرد.منم بخاطر ابرو نمیتونستم تو خیابون دهنم رو باز کنم هی ریختم تو خودم ریختم تو خودم بدنم مثل بید میلرزید صدای قلبم رو خودم میشنیدم.از فشار اینکه نمیتونستم چیزی بهش بگم گریم گرفته بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا از ابروی خودم میترسم.جوری این خانم ببخشین ببخشین هاره که هیچ جوره نمیشه باهاش دهن به دهن گذاشت

چرا نمیشه عزیزم کم کاری کرده برو فنی حرفه ای شکایت کن پیگیر یاش اینجوزی ک نمیشه هر که هر غلطی خاست بکنه 

انقدر از من قلط املایی نگیرید خودم بلدم درس خوندم هتمن راهتم که اینجوری مینویسم
چشمتون روز بدنبینه مادره هم زنگ زد به من .من هنوز تو راه خونه بودم تو خیابون .هررررچی لیاقت خودش و خ ...

خیلی ترسویی بخدا من بودم  یه ثانیه تحنل نمیکردم هر چی گفت بدترشو بارش میکردی 

سه ترم رفته بودم.

همش میگفت تو کی هستی که دختر منو بازجویی میکنی که مدرک داره یا نه؟داری جو کلاس رو بهم میزنی.یا دیگه نمیای یا اگر اومدی خانم محترم دهنت رو میبندی یه گوشه میشینی درست رو میگیری.

اینا تازه حرفهای خوبش بود

سه ترم رفته بودم. همش میگفت تو کی هستی که دختر منو بازجویی میکنی که مدرک داره یا نه؟داری جو کلاس رو ...

واااا چه غلطااااااا چه پررروووو

چشمتون روز بدنبینه مادره هم زنگ زد به من .من هنوز تو راه خونه بودم تو خیابون .هررررچی لیاقت خودش و خ ...

فردا برو فنی حرفه ای

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

هر ترمی ۱ میلیون و ۱۶۰ به اضافه ۵۰۰ حق ازمون که میخواست ثبت نام کنه برای ازمون مثلا.

بمیرم برات منم زخم خوردم ولی بعدش خدابهم یه فرشته دادجبران تمام سختیام یه مربی فول آپشن خدالعنت کنه کسایی که برای پول میان آموزش منکه لحظه ای حلالش نمیکنم حروم جون خودش وبچهاش

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
چرا نمیشه عزیزم کم کاری کرده برو فنی حرفه ای شکایت کن پیگیر یاش اینجوزی ک نمیشه هر که هر غلطی خاست ب ...

اتفاقا الان متوجه شدم که دختره کارت مربیگری براش صادر نشده.میخوام پدرش رو دربیارم میرم شکایت

بخدا از ابروی خودم میترسم.جوری این خانم ببخشین ببخشین هاره که هیچ جوره نمیشه باهاش دهن به دهن گذاشت

برو فنی حرفه ای بگو می‌خوام ببینم مدرکش چیه احتمالا مامانه مدرک داره نه دختره چون بدون مدرک مجوز زدن آموزشگاه نمیدن 

من سه ماهه دوره اول تمام کردم با الگوی مانتو و شلوار شد چهار ماه نمره ام شد ۹۸ از صد

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .