من کارمند هستم و شوهرم دانشجوی دکترا هست دوساله که ازدواج کردیم، پدرشوهرم سالهاست که فوت کردن، تو این دوسال مخارج زندگی رو من دادم و کادو و اینجور چیزا هم اصلا از شوهرم نخواستم، مشکلی که بهش برخوردم اینه که عقد برادرشوهرم ماه ایندس و شوهرم از من میخاد که ربع سکه براشون بخرم،برادرشوهرم برای عقدم ربع سکه آورد ولی بنظرم میاد که شوهرم خودش باید با پول خودش برای داداشش کادو بخره و الان نباید همچین تقاضایی از من داشته باشه، نظر شما چیه بچه ها؟
من مادریام که روزی خونهاش از صدای بچههاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمیشون زندگی میکنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازهای رو شروع کردم…بچههام رو میبینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمیتونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همونجوری که دلم میخواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظهلحظههاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگیمو کامل نمیدونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچههاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)
عزیزم دوستانه بگم داره جاتون عوض میشه اون زن شده شما مرد
در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگه زن و شوهر اصلا باید پول من و پول اون بکنن؟؟؟؟ زندگیای که کسی منو تو نکنه توش اون خوبه درغیر این صورت یه جای کار میلنگه
احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام میخواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو میگم و از اونجایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح میدم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیکهایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
ببین بهرحال شما باید اون ربع سکه رو که بدین. وقتی که پذیرفتی هزینه های زندگیو بدی پس اینم باید بدی. چاره ای نیست. ایکاش تا شغل پیدا کردن همسرت زیر ی سقف نمیرفتین
نظر من اینه ک وقتی سر سفره کادو میگیرن نباید خرجش کنن تا ب موقع پس بدن . الان نه شما باید بخری نه همسرت . باید ربعی ک داده برگردونی . اگرم ربع سکه برادر شوهرت شما فروختی باید بخری بزاری جاش