2777
2789
عنوان

از رابطه جنسی چندشم میشه!

| مشاهده متن کامل بحث + 33842 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندشم نمیشه.. وسواسم ندارم.. کلا دوست ندارم علاقمند نیستم اصلا 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

خیس بشه باید بشوری حساسیت نیس ک

رو بالش چکار میکنین که خیس میشه؟ 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ای خدا بخدا خسه شدم همه هم میگن مگه چی هس که کثیف بشه همون اب اولیه اینا یا دست ادم کثیف میشه همه جا ...

وا چرا خودتو اذیت میکنی دختر خپب ،خیل یراحت برو ی مشاوره بیگر و حلش کن ،وگرنه رو کیفیت زندگیتون اثر میکنه

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
منم بخاطر همین کارا از رابطه فراریم حس میکنم همه جا کثیف میشه تو‌سرما و ....باید همون لحظه برم‌حموم ...

متاهلی عزیزم؟منم بخدا خسه شدم بخاطر دردسرای بعرش از رابطه فراریم نمیدونمم چیکار کنم

حتی یه ذره هم باشه باز اینور اونور زده میشه دیگه !واقعا شما مشکلی ندارین چندشتون نمیشه باز اون رو تخ ...

یه پتوی نازک داریم قبلش کامل باز میکنم رو تخت و بالشا بعدشم جمع میکنم   تا دفعه بعدی   مخصوص همونه

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد 
وا چرا خودتو اذیت میکنی دختر خپب ،خیل یراحت برو ی مشاوره بیگر و حلش کن ،وگرنه رو کیفیت زندگیتون اثر ...

شما یعنی مشکلی با این چیزا ندارین هر چقدم بگین به جایی چیزی نمیخوره باز بخدا دقت کردم میخوره بعدش دیگه نمیتونم رو اون تخت بخوابم باید بشورم بعد

روبالشت نه ولی روتختی اره شاید از بالشتم استفاده میکنن    

خب روتختی ماهم کثیف بشه میشورم.نمیدونم بهرحال خیلی سخته

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

حتی یه ذره هم باشه باز اینور اونور زده میشه دیگه !واقعا شما مشکلی ندارین چندشتون نمیشه باز اون رو تخ ...

خب بعضی مواقع روتختی مشخصه کثیف شده می‌شورم ولی نه همیشه،🤔🤔

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،