2777
2789
عنوان

از رابطه جنسی چندشم میشه!

| مشاهده متن کامل بحث + 33842 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملافه مخصوص بالشت مخصوص بذار 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
نه شما وسواسی،اگه چیزی بریزه فقط ملحفه رو میشورم 

عزیزم آب اولیه اینا که هس همش فک‌میکنم همه جا مالیده شده!خودمم مزاجم گرمه ولی بخاطر این چیزا تمایلی ندارم چون بعرش باید کلی دردسر داشته باشم

عزیزم آب اولیه اینا که هس همش فک‌میکنم همه جا مالیده شده!خودمم مزاجم گرمه ولی بخاطر این چیزا تمایلی ...

حساسی گلم وگرنه روبالشی که کثیف نمیشه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ببخشید خوب حین رابطه دست که به همه جا میخوره برا همین چندشم میشه باید بشورم

منم بخاطر همین کارا از رابطه فراریم حس میکنم همه جا کثیف میشه تو‌سرما و ....باید همون لحظه برم‌حموم ملحفه کثیف میشه ....

عزیزم آب اولیه اینا که هس همش فک‌میکنم همه جا مالیده شده!خودمم مزاجم گرمه ولی بخاطر این چیزا تمایلی ...

مگه چقدر آب دارید؟🤭

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
من مجردم ولی دقیقا مثل شما ام برا همین تمایلی ب ازدواج ندارم

ای خدا بخدا خسه شدم همه هم میگن مگه چی هس که کثیف بشه همون اب اولیه اینا یا دست ادم کثیف میشه همه جا زده میشه!