2777
2789
اره خیلیا میگن  داداش منم امرشان داشت اصلا کار نکرد که نکرد  من بین دوو و‌کلور‌موندم‌ ا ...

من تصمیم به خرید یخچال ساید دارم ولی واقعا نمی دونم چه مارکی بگیرم فک کنم دوو بخرم در نهایت

گفتن از حقیقت اون هم درست زمانی که به ضررته عین شرافته ....اینطور نیست؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تصمیم به خرید یخچال ساید دارم ولی واقعا نمی دونم چه مارکی بگیرم فک کنم دوو بخرم در نهایت

من چیکار‌ کنم 

ساید بخرم یا دوقلو‌

من هم‌جا میخام هم‌زیبایی 

ولی دو‌قلوها اصلا قشنگی ندارن سایدا قشنگن جا ندارن 

من چیکار‌ کنم  ساید بخرم یا دوقلو‌ من هم‌جا میخام هم‌زیبایی  ولی دو‌قلوها اصلا قشنگی ند ...

ساید واقعا جاش کافیه . من ساید دوو مدل ۰۰۳۴ دارم خداییش خوبه . تا حالا جا کم نیاوردم .منم مثل خودت بودم و مردد بودم ولی الان راضی ام 

ساید واقعا جاش کافیه . من ساید دوو مدل ۰۰۳۴ دارم خداییش خوبه . تا حالا جا کم نیاوردم .منم مثل خودت ب ...

دست گلت درد نکنه 

منم میخام دوو بخرم 

اخه جای کابینت ما هم دوقلو زدن ساید بخرم بازم باید بیارم بقلشو‌کابینت بزنم 

فک‌کن دوقلو جا ۱۳۵ سانت میخاد ساید ۹۰ سانته

از این ظرفای فریزری اگه بخری میتونی تا بالا بچینی بیاد . من حساب کردم توی همین طبقه که مرغ و هویج گذاشتم میتونم ۳۰‌تا از این ظرفا بچینم . گوشت و سبزی هم اینجوری تا کردم رفتن بالا . رب گردو آلوچه کشمش اینام من برای مصرف یه سال یا چند ماهمون میخرم و همه رو جا دادم توی همین فریزر . یخچالمم از یخچال دو قلو جادارتر نباشه کمتر نیست . برای جاش نگران نباش بنظرم.  

دست گلت درد نکنه  منم میخام دوو بخرم  اخه جای کابینت ما هم دوقلو زدن ساید بخرم بازم باید ...

اگر خونه ار خودت باشه که آره خوبه . میتونی قفسه یا کابینت بزنی . میتونی هم مثل من وسایل اضافیتو بزاری   من دستگاه تصفیه و ظرف بزنج و تی و اینجور چیزا رو که جاشو ندارم اونجا جا میدم . 

عزیزم الجی و سامسونگ اصل هم هست 

من آنقدر تحقیق کردم و اطلاعتمو بردم بالا که قشنگ فرق اصل و تقلبی رو حسابی میشناسم 

باید خودت بشناسی وگرنه فروشنده که برای اینکه مال خودشو پول کنه میگه الجی و سامسونگ تقلبیه 

عزیزم الجی و سامسونگ اصل هم هست  من آنقدر تحقیق کردم و اطلاعتمو بردم بالا که قشنگ فرق اصل و تق ...

عزیزم میشه ساید الجی و سامسونگ اصلی رو بگی از کجا تشخیص میدی که اصل هستن؟منم میخوام انشالله بخرم اگه پولش جور بشه

عزیزم میشه ساید الجی و سامسونگ اصلی رو بگی از کجا تشخیص میدی که اصل هستن؟منم میخوام انشالله بخرم اگه ...

برو تو سایت اصلی الجی و سامسونگ 

تمام موارد رو با عکس چک کن 

حتی تو همون عکسم ۵۰ درصد اصلی و فیک فرق دارن 

مثلا ماشین لباسشویی الجی فیک اصلا وای فای نداره 

یا نوشته هاش فرق میکنه 

یا کلید هاش فرق میکنه 

باید عین عین همون عکسی باشه که تو سایت هست 

من رفته بودم تو یه فروشگاهی فروشنده التماس میکرد چک دارم بیا ۲ قلو سامسونگ رو بخر همین که نگاش کردم از دسته هاش حتی فهمیدم فیکه و قضیه چک و التماس و اینا همش الکیه جنس فیک میخواد بده 

در ضمن از اون وسیله عکس بگیر برا یه فروشنده معتبر بفرس فروشنده ها فوری تشخیص میدن اصل و فیک رو مثل خودم😎😎😎

برو تو سایت اصلی الجی و سامسونگ  تمام موارد رو با عکس چک کن  حتی تو همون عکسم ۵۰ درصد اص ...

آفرین بهت چه جالب😃

یعنی فقط به سایت الجی و سامسونگ سربزنم و جزئیاتش رو دقت کنم دیگه متوجه میشم اره؟