2777
2789
من ۱۲ساله دو قلوی بکو دارم عالیههه هر مارکی می خوای بگیری فرقی نداره فقط دو قلو باشه البته که خارجیا ...

برا شما معلومه که اصله و‌خوب‌میشه 

مد نظرم دوقولو‌ ولی سایدا خیلی قشنگن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر من هیچی سامسونگ نمیشه  من دوقلو سامسونگ اصل دارم سفارش دادم از بندر برام آوردن  ب ...

اخه برای شما اصله الان میگن اصلا اصلش پیدا نمیشه کسایی هم که میگن داریم دروغه فقط مارک چسبوندن روش 

دقیقا منم مشکلم همینه دیروز رفتیم نگا کنیم دقیقا حرف شمارو‌زدن ‌واسم که‌میگفت کلور بردار خیلی بهتر ا ...

یعنی از کمپرسور اینورتر میگفتن؟ خواهرم یک ساله  کلور داره دو قلو و راضیه فعلا. ولی یخچال و فریزر باید به هم وصل بشن یه موتوره برای دو دستگاه . کمپرسور اینورتر.  یخساز هن داره . ولی یک موتوره برای دو تاش. 

برا شما معلومه که اصله و‌خوب‌میشه  مد نظرم دوقولو‌ ولی سایدا خیلی قشنگن

منم ساید دوست داشتم اون موقع که خریدم صد تومن ارزونتر از دوقلو بود 

اما فروشنده گفت دوقلو امتیازهای خیلی بیشتری داره 

مثلا خدایی نکرده موتور فریزر خراب بشه موتور یخچال سالمه 

برای جابجایی خیلی راحتی مخصوصا اگه خونه آپارتمانی باشه 

همچنین برای مناطق گرم چون از دو موتور استفاده شده 

برعکس ساید 

ما ساید الکترواستیل داریم بعد دو سه سال پشتش برفک میزنه و هرچند ماه باید یخشو اب کنیم !واسه باغم بالا پایین امرسان گرفتیم از همون روز  اول پایینش اب جمع میشه یخ میزنه طبقه پایین فریزش باز نمیشه!

ببین گلم من اینی که میگم فقط نظر خودمه و شاید بعضیا موافق نباشن من کلا وسیله میگیرم مارک برام مهم ن ...

اینم‌درسته جاریم یخچال بوش داره بردش دو‌هفته پیش سوخت البته قدیمیه

ما ساید الکترواستیل داریم بعد دو سه سال پشتش برفک میزنه و هرچند ماه باید یخشو اب کنیم !واسه باغم بال ...

اره خیلیا میگن 

داداش منم امرشان داشت اصلا کار نکرد که نکرد 

من بین دوو و‌کلور‌موندم‌

انقد میترسم که با این سخته و جا کم‌دارم‌ میترسم یخچالمو‌عوض کنم

عزیزم من لباسشویی جی پلاس دارم و به جز یکم صدا تز بقیه خصوصیاتش راضی ام .ضمانت گلدیران هم داره 

اتفاقا عموم هم یخچال جی پلاس ساید خریده میگه این از همشون بهتره 

ولی من چند ساله تو نینی شایدم همش میگن دوو خوبه