2777
2789

پسرم حدو سه سالشه اصلا ازمون جدا نمیشه میاد وسطمون میخوابه میگ میخوام بغل بابا بخوابم.

چند روزه اتاقشو جدا کردیم ولی تنها نمیخوابه الان دو شبه میره رو تختش منو باباش هم پایین تختش میخوابیم تا کم کم این وابستگی بشکنه. انگار میترسه

هر وقت هم از خواب بیدار میشه اگه کنارش نباشیم گریه میکنع براش توضیح دادم که ما جایی نمیریم اگه کنارت نبودیم صدامون کن سریع میایم پیشت ولی باز گریه میکنه.

اگ شما هم این مشکلات رو داشتین لطفا راهنماییم کنید

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان سن جدا کردنش نیستا این سن بچه خیال پردازی میگنه میترسه 

بذار خودش هم‌چنین ازت دور شه آرزوی بغلش به دلت بمونه چه عجله ای داری 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

منم دخترم دوسالو هشت ماهشه خونمون یه خوابه س 

کنار خودم میخوابه اصلا دلم نمیاد جداش کنم 

چیکار داره ب ما

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

یه کانال داشتم خانمه میگفت اتاق بچه هارو جدا نکنید 

کار خاصی هم داشتید شما برید تو یه اتاق دیگه و برگردید

من اصلا بچه ۳ ساله رو تنها نمیفرستم تو یه اتاق دیگه

حداقل خواهر یا برادری داشت بهتر بود

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
عمه ام بچه اشو 40 شب پیش خودش خوابوندش

عمه ات خیلی اشتباه کرد بچه زیر شیش ماه تو خواب غلت میزنه ممکنه خفه شه 

ممکنه استفراغ کنه خفه شه 

بعضی زن ها عقل ندارن بخدا

حالا اونش به کنار بچه نصف شب تب میکنه اکه تبش بره بالا خودش و خداش کسی نمیفهمه  

والا من یه دخترم ۳ سالو نیم بود خیلی منطقی گفتیم دوست داری بری تو اتاقت گفت آره رفت و راحت خوابید تا بزرگیش ولی امان از دومین الان به زور پایین تخت ما می‌خوابه بازم میاد نصف شب  وسطمون موندم والا 

یه کانال داشتم خانمه میگفت اتاق بچه هارو جدا نکنید  کار خاصی هم داشتید شما برید تو یه اتاق دیگ ...

بهترین کار همینه 

بزارین خودش به اون مرحله برسه که نباید پیشتون بخوابه  اینجوری کنید بچه استرس میگیره میترسه ، ح ...

آخه میگن اینجوری بچه خیلی وابسته میشه و ...

حرف روانشناسا رو گوش نکردی چیا میگن مگه؟

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤