2777
2789
عنوان

سلبریتی عاشقش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 59436 بازدید | 466 پست
اره منم ازش خوشم میاد..من کنسرت خیلیا رفتم بابام شرکت نفتیه بعد عیدا معمولا چنتا خواننده میارن..بهتر ...

اهااا 

خیلی خواننده خوبیه هم مهربونه هم مردمیه هم انسان با شرفیه اصلاااا خیلی خوبه🥰❤️

قرار نبود ، بودنت بشه HasRat

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نمیشه بگید طرف کیه وگر نه که گفتنش چه سودی داره 🤔

عزیزم بخدا دوس داشتم بگم دیدی که بقیه سلبریتی هایی رو که دین رو گفتم اسماشونو ولی این یکی هم محله ایمه هنوز روم کراشه و همدیگه رو هر روز میبینیم یعنی هیچ جوره نمیتونم بگم میترسم گندش در بیاد تو اینستا

عزیزم بخدا دوس داشتم بگم دیدی که بقیه سلبریتی هایی رو که دین رو گفتم اسماشونو ولی این یکی هم محله ای ...

خب یه دقیقه بگو من بدونم بعد پاک کن 

نترس هم شهری ام نیستیم شهر ما هیچ سلبریتی نداره 

خب یه دقیقه بگو من بدونم بعد پاک کن نترس هم شهری ام نیستیم شهر ما هیچ سلبریتی نداره

اینو نمیتونم ولی بزار بقیه رو چند تاشونو بگم کجا دیدم که یادم میاد 

جواد رضویان تو سالاریه قم در حال رانندگی

بابک جهانبخش تو فرودگاه تهران

رضا صادقی ۲ بار در حال رفتن به پارکینگ یکی از خونه هاش تو یه شهری به جز تهران ولی بالا شهر بود 

و...

اینو نمیتونم ولی بزار بقیه رو چند تاشونو بگم کجا دیدم که یادم میاد جواد رضویان تو سالاریه قم در حال ...

ای بابا 😪

خب دیدن اینا به چه درد من میخوره دوس داشتم بدونم کی روت کراشه 

تو تاپیک‌های عکس باید کوکو بکنیم اینجا هم هی باید بگیم کی کی؟ 

یا ننویسید یا بگید جان جدتون ما فکرمون مشغول میشه🤣🤣🤣

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
نمیشه بگم . به خاطر اینکه آموزشکاه داریم و برامون خوب نیست . چون پرسیدی گفتم .

کلا دو هفته اس عضو شدی هیچ تاپیکی هم که نداری دقیقا برای چیتون خوب نیست؟؟🤣🤣🤣

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

تو تاپیک‌های عکس باید کوکو بکنیم اینجا هم هی باید بگیم کی کی؟ یا ننویسید یا بگید جان جدتون ما فکرمون ...

آره راست میگی ولی بعضی وقتا طرف سلبه بیخ گوشت هس یکسره تو یه محله اید بعدشم شاید طرف متاهل باشه کلا شایعه درست بشه و گند بخوره تو همه چی

منو یه بار ی خواننده فالو کرد 😎

تو توییتر 

البته اونموقه دوتا اهنگ بیشتر بیرون نداده بود ولی بازم خیلیا میشناختنش

راجع ب چیزایه عمومی و اجتماعی گاها صحبت میکردیم تا وقتی ک من دیلیت اکانت زدم 

الان خیلی معروف تر شده 😂😂

ی بار به یکی گفتم فلان سال تو توییتر منو دنبال کرده بود و حرف میزدیم گف برو بابااا🤣