2777
2789
عنوان

چطور جای خواب بچه رو از خودتون جدا کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 50 پست
اره خیلی راحت من هیچ وقت مجبورش نکردم جداش کنم چون معتقدم باید از نوزادی جدا بشن و گذلستم خودش ترسش ...

نه اصلا از تنها بودن میترسه حتی روز هم تنها نمیخوابه

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من بزارید خودش به یه سنی برسه که خودش بخاد جدا بشه ، دختره من ۸ سالشه هنوز کناره خودم میخابه ول ...

اگه فردا شب هم مقاومت کرد که روی تختش نخوابه مجبور میشیم همگی سه نفره توی پذیرایی بخوابیم

دومی چند سالشه؟ بگی برو بغل اولی بخواب نمیره؟

اونم الان ۳ سال و نیم هست والا اول شب روزهای تعطیل خودش میگه برم پیش آجی ولی دو ساعت فقط پچپچ میکنن بعد آخر گریه می‌کنه میاد پیش من خواب خواهرش هم به هم میریزه ولی واقعا داریم اذیت میشیم کاش فقط تو یه اتاق باشه راحت کنارمون بخوابه سرش هم رو بالشت خودش نمیزاره میچسبه به من هیچ خواب راحتی ندارم  

نه ربطی نداره من جدا نکردم اون به شخصیت خود بچه ربط داره حتی اگه یبار مادرش بیخبر،جاش گذاشته باشه ...

اره راست میگین از فردا شب میارم توی بغل خودم بخوابه

روانشناسی از روحیات بچت باخبر نیست ، کلی صحبت میکنه اگر مدنظرت حرفای روانشناسیه پس پسرتو پیشه ی روا ...

درسته حرفتون، من استرس رو از رفتار بچم میفهمم وقتی مقاومت میکنه جاش بخوابه یا وقتی شب از خواب میپره. چه خوب شد با شماها در میون گذاشتم

پس کی سن جدا کردنشه؟ من خودم دوس دارم بغلم بخوابه ولی میگن بهتره جدا بشه واسه آیندش خوبه و...

هر وقت خودش خواست 

یکی‌دو‌سال دیگه خودش میگه اتاق میخوام و نمیخوام پیش شما بخوابم 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

برنامه کجا بود خواهرما عین خواهر برادریم چرا گریه کنازش نباشم گریه میکنه و طبیعیه شما برای برنامتون ...

وااا یعنی چه عین خواهر برادرید؟ آره ما در هر صورت یه اتاق مخصوص داریم🤣

وااا یعنی چه عین خواهر برادرید؟ آره ما در هر صورت یه اتاق مخصوص داریم🤣

یعنی برنامه مرنامه تعطیل کاری نداریم باهم هرکدوم ی گوشه میخوابیم 

بخاطر همینم میبینم خبری نیست میگم الکی بچه رو چرا جدا کنم 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

یه تئوری داریم یه عملی روان‌شناس‌ها تئورین، تجربه مادرها عملیه یه تایپیک بزن ببین مادرهای دیگه چی ...

حتما این کارو میکنم ❤️