2777
2789
عنوان

چطور جای خواب بچه رو از خودتون جدا کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 50 پست
بزارین خودش به اون مرحله برسه که نباید پیشتون بخوابه  اینجوری کنید بچه استرس میگیره میترسه ، ح ...

من خودم که خیلی دلم میخواد بغلمون بخوابه ولی میگن واسه آیندش خوب نیست مثلا دو روز دیگ بخوای کلاسی مدرسه ای بفرستی بزور باید از خودت جداش کنی

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان سن جدا کردنش نیستا این سن بچه خیال پردازی میگنه میترسه  بذار خودش هم‌چنین ازت دور شه آرزو ...

پس کی سن جدا کردنشه؟ من خودم دوس دارم بغلم بخوابه ولی میگن بهتره جدا بشه واسه آیندش خوبه و...

من خودم که خیلی دلم میخواد بغلمون بخوابه ولی میگن واسه آیندش خوب نیست مثلا دو روز دیگ بخوای کلاسی مد ...

نه ربطی نداره

من جدا نکردم

اون به شخصیت خود بچه ربط داره

حتی اگه یبار مادرش بیخبر،جاش گذاشته باشه،این عدم امنیت وترس،به وجود میاد

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
منم دخترم دوسالو هشت ماهشه خونمون یه خوابه س  کنار خودم میخوابه اصلا دلم نمیاد جداش کنم  ...

واسه برنامه هاتون مزاحمتون نیست؟ وقتی بیدارشه کنارش نباشی گریه میکنه؟

آخه میگن اینجوری بچه خیلی وابسته میشه و ... حرف روانشناسا رو گوش نکردی چیا میگن مگه؟

روانشناسی از روحیات بچت باخبر نیست ، کلی صحبت میکنه

اگر مدنظرت حرفای روانشناسیه پس پسرتو پیشه ی روانشناس خصوصی و متخصص ببر و کاملا جریاناتو توضیح بده 

غیر این، بچه گناه داره بزارید پیش خودتون باشه تا به اون آمادگی برسه❤

یه کانال داشتم خانمه میگفت اتاق بچه هارو جدا نکنید  کار خاصی هم داشتید شما برید تو یه اتاق دیگ ...

والا آدم میمونه حرف کی رو گوش بده یه عده میگن باید جدا کنی اتاق بچه رو یه عده میگن نکن این کارو بچه استرسی میشه و... 

واسه برنامه هاتون مزاحمتون نیست؟ وقتی بیدارشه کنارش نباشی گریه میکنه؟

برنامه کجا بود خواهرما عین خواهر برادریم چرا گریه کنازش نباشم گریه میکنه و طبیعیه

شما برای برنامتون برید یه اتاق دیگه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

پس کی سن جدا کردنشه؟ من خودم دوس دارم بغلم بخوابه ولی میگن بهتره جدا بشه واسه آیندش خوبه و...

الکی میگن خیلیا توی رفاه بزرگ شدن الان به هیچ جا نرسیدن

خیلیا هم ۱۰ تا بچه بودن با پدر مادر همه تویه اتاق خابیدن الان جایگاه بالایی دارن 

والا من یه دخترم ۳ سالو نیم بود خیلی منطقی گفتیم دوست داری بری تو اتاقت گفت آره رفت و راحت خوابید تا ...

دومی چند سالشه؟ بگی برو بغل اولی بخواب نمیره؟

والا آدم میمونه حرف کی رو گوش بده یه عده میگن باید جدا کنی اتاق بچه رو یه عده میگن نکن این کارو بچه ...

یه تئوری داریم یه عملی

روان‌شناس‌ها تئورین، تجربه مادرها عملیه

یه تایپیک بزن ببین مادرهای دیگه چی میگن

اونایی که جدا نکردن،بچشون به مشکل خورده؟

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
خاله ام دو تا بچه داره بزرگه 5 سالشه هنوزم پیش خودشون می‌خوابه  واسه اون کارهام تو همون اتاق ا ...

توی همون اتاقی که بچه پیششونه؟