2777
2789
عنوان

بچم همش مریضه چی کار کنم؟؟

1137 بازدید | 85 پست

یکشنبه هفته پیش تب داشت بردم دکتر گفت گلوش عفونت کرده آموکسی سیلین داد تا دیروز خورد دیگه هم هیچ علائمی نداشت امشب کلی جیغ زد میگه گوشم درد میکنه بردم درمانگاه حتی تو گوش بچه رو نگاه نکرد دوبار فردا صبح زود باید ببرم دکتر همیشه مریضه دکترش میگه چرک خشکن و تقویتی نباید با هم بدی ولی این هنوز خوب نشده دوباره مریض میشه وقت نمیکنم تقویتی بدم بهش که

میگن برا عفونت انار رو کباب کن بعدش با محتوایش بده بخوره.تو بدنش هرچی عفونته از بین میره.

من الان به دخترم دادم.انشاالله اثر کنه

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیستم ایمنیش ضعیفه

مبدونم کل ویتامین های بدنش کمه در حدی که بخاطر کمبود ویتامین تنبلی چشم گرفته و لبش دائم تب خال داره ولی دکتر میگه تقویتی و چرک خشکن با هم نباید بدی پسر منم هنوز خوب نشده دوباره مریض میشه خب من چه جوری سیستم ایمنی بدنش رو قوی کنم همه چی هم از لحاظ غذا بهش میدم

مبدونم کل ویتامین های بدنش کمه در حدی که بخاطر کمبود ویتامین تنبلی چشم گرفته و لبش دائم تب خال داره ...

عسل طبیعی خوبه

نمیدونم میخوای از یه دکتر حاذق طب سنتی بپرس ژل رویال هم تقویت کننده س ببین برای بچه ضرر نداشته باشه بهش بده