2777
2789
عنوان

بچم همش مریضه چی کار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما یه چیزی میدونه شما وقتی مریض نیست مکمل و ویتامین بده

منم دردم همینه هنوز خوب نشده دوباره ویروس جدید میگیره الان من فقط تونستم امروز تقویتی بدم از صبح دوباره باید بخاطر گوش دردش دارو مصرف کنه و تقویتی نباید بدم

منم دردم همینه هنوز خوب نشده دوباره ویروس جدید میگیره الان من فقط تونستم امروز تقویتی بدم از صبح دوب ...

یعنی انقدر زود به زود مریض میشه؟ ببینید وقتی آدم مریض میشه خصوصا تو خیلی از بیماری های ویروسی مثل سرماخوردگی آنفولانزا کرونا و... وقتی خوب میشی تا یه مدت بدنت به اون بیماری و حتی بیماری های مشابه ش مقاوم میشه ( اگه یادت باشه زمان کرونا وقتی کسی یه بار میگرفت و خوب میشد تا یه مدت حتی اگه ماسک نمی زد و رعایت نمیکرد مریض نمی شد یا حداقل با شدت کمتری مریض میشد.) پس اینکه فکر میکنی خوب میشه چند روز بعد دوباره همون مریضی رو میگیره اشتباهه مگر اینکه یا سیستم ایمنی ش مشکل داشته باشه یا شما فکر کردی کامل خوب شده در حالیکه هنوز مریض بوده فقط علائم ش بهتر شده بوده.

به نظرم فعلا همین فردا پس فردا که رفتی دکتر به دکتره بگو یه گواهی براش بنویسه که یه هفته ده روز قشنگ استراحت کنه نره مدرسه تا ویروس تو بدنش نمونه نصفه نیمه خوب نشه.  تو این یه هفته هم شما با تغذیه و دادن دارو ها و محیط آروم و مناسب و استراحت بهش برس. اون تقویتی ها تو این دوران هیچ تاثیر مثبت خاصی نداره بلکم تاثیر منفی داره. تقویتی نهایتش دکتر براش قرص جوشان مینویسه یا ب کمپلکس میزنه تو سرم ش

یعنی انقدر زود به زود مریض میشه؟ ببینید وقتی آدم مریض میشه خصوصا تو خیلی از بیماری های ویروسی مثل سر ...

پسرم کوچیک نمیره مدرسه

پسر من حتی بیمارستان بستری شد یک هفته دکتر گفت خوبه دیگه مرخص احتیاجی به دارو نداره داخل بیمارستان همه دارو هارو گرفته ولی سه روز بعد دوباره مریض شد 

یکبار گوشش عفونت میکنه دفعه بعد گلوش دفعه بعد آنفلوآنزا هر دفعه فرق میکنه